17sep – om mer eller mindre spikad Thai:m Out 2016.

16sep - om föräldramalligt betyg från skolan ♡
18sep - om att prata i en mil, att ha betalt å bokat åtta flygstolar och att förbereda för ett Hallandsderby.

Boende bokat för hela vistelsen – jupp, jag är sån som vill ha allt klart hemifrån! – och imorron ska flygresan betalas. Just nu sitter jag och tittar på lite foton från förra resan (Thailand 2014) och asså… joråsatteh! Vi kommer vara i samma omgivningar den här gången så det blir nog bra!


Länge sen jag uppdaterade headern för nosarna. Den börjar bli aktuell igen nu, med sina höst- och vinterbilder, så den får nog va kvar ett slag till. Däremot bytte jag omslagsbild på Facebook idag: med hjälp av en app i mobilen pluttades alla mina mest populära bilder ihop till ett collage vicket då blidde såhär:

Tjenixen!

16sep - om föräldramalligt betyg från skolan ♡
18sep - om att prata i en mil, att ha betalt å bokat åtta flygstolar och att förbereda för ett Hallandsderby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *