18sep – om att prata i en mil, att ha betalt å bokat åtta flygstolar och att förbereda för ett Hallandsderby.

17sep - om mer eller mindre spikad Thai:m Out 2016.
Dagsens tips: stink som en skunk.

Igår kväll pratpromenerade en vän och jag i vad som visade sig bli mer än en mil (10,65 km med 9,26min/km). Metrarna bara rullade iväg bakom oss och vi valde flera gånger att vika av för att inte komma hem för fort. Tiden och distansen kändes oviktig, du vet sådär när benen bara pinnar på och samtalsämnena aldrig tar slut. Vädret var nyckfullt och regnskurarna avlöste stundtals starka vindbyar, men jag hade tryckt en keps på skallen och min kompis en mössa så vi klarade både blöta och kyla finfint!

Idag har Thai Air blivit rika på vår bekostnad och vi fattiga på deras. Biljetterna hade till vår fasa gått upp en tusing per person sen bokningen, men eftersom vi (lyckligtvis) bokat via resebyrå kunde saken enkelt ordnas genom ett samtal till Thai-kontoret och vips kostade dom som-dom-skulle. Nu finns ingen återvändo! I februari blir dygnsmedeltemperaturen typ 30° och vi ska äta ris så det sprutar ur öronen.

Ikväll spelar mitt Halmstad mot Falkenberg hemma på Örjans Vall och svärfar drar med mig på sponsorjippo med PWC. Funderar på att packa långkisarna… kepsen sitter såklart säkert på: för en kvast (dvs en halmstadssupporter) finns liksom ingen annan huvudbeklädnad – vi är gubbe-i-keps med hela allsvenskan, vi är dom som sitter på läktaren, muttrar och applåderar motståndarens tekniska finter. Det är svårt att tycka illa om en halmstadssupporter! Vi är harmlösare än en hamster. Och ikväll vill vi fara hem med tre glada för tabellen ser bedrövlig ut just nu…


Tjenixen!

17sep - om mer eller mindre spikad Thai:m Out 2016.
Dagsens tips: stink som en skunk.
6 comments Lägg till din
    1. Jajamen! En smula kluven över det etiska, men… åååh. Jag kan tydligen inte vara helt korrekt ål ouver thö plejs. Fast ingen åker med, bara familjen! Bara det att vi gärna vill komma både dit och hem 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *