3aug – om vabpussel.

2sep - om pust och Ruut.
5sep - om glasögonpremiär! - å lite annat 🙂

Fritids i telefon, för sjuåringen ligger på skolgården och vilar sig. Japp, L I G G E R ner. Asså, alla förstår varför fröken ringer för det är liksom inte normalt EmmaLi-beteende. Mormorn blir blixtinkallad och tar hem två små töser i väntan på pappan – som självfallet är ensam på sitt jobb under seneftermiddagen. 

Imorrn blir det pussel med arbetstider, vab och lite barnvakt. Hujedamej. Vad gjorde vi utan dom däringa barnvakterna ur den äldre generationen som vi lyckosamt har att tillgå!!

PS. Vaffö har jag en underlig nästan lite febrig känsla i magen och typ en jättetjock hals?! Fett fel minsann å nåt som i n t e ingår i planeringen inför fulltecknad helg 🙁

2sep - om pust och Ruut.
5sep - om glasögonpremiär! - å lite annat 🙂
6 comments Lägg till din
  1. Förr i världen dracks det Toddy, om halsen ( eller nån annan del) kändes sådan, dvs; varmt vatten i nästan vilken sprit dom helst … och kanske lite socker eller honung i, om man skulle ge intryck av att man drack medicin till nån annan än sig själv…. hick!!!

  2. Det blir många blandade basselusker när skolan börjar… Och jag som inte har börjat skolan, och aldrig brukade drabbas förrän framåt vintertröttheten, har fått i mig nåt och är risig. Jag var hos doktorn för nåt annat i måndags, fick lämna lite prov, och nu ringde hon för att tala om att jag har UVI… Snopen! Har aldrig haft. Nödig oftare än vanligt, men det har jag varit länge.
    Och jag som dricker citronvatten och tranbärssaft och knaprar aronia … Nu blir’e piller….

    1. Oj har du aldrig haft tidigare? Hoppas du kryas dig fort när du fått medicin!

      Jo det blir nästan alltid såhär när skolan eller förskolan sätter igång, men varje år glömmer jag liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *