Dagsens tips: stink som en skunk.

18sep - om att prata i en mil, att ha betalt å bokat åtta flygstolar och att förbereda för ett Hallandsderby.
21sep - om fysiskt elände. 

Jag var så himla glad när jag i förrgår hittade ett par löpartajts som inte delade mig på mitten! Tyckte jag var smart som valde ett par glansiga snygga grå (från herravdelningen) men helt rätt blev det inte ändå. En styck major groda var att missa kolla tvättlappen…

pro touch sprint löpartajts herr tvättlapp

…eller vad tycker du om att inte kunna tvätta ett par kompressionstajts? A l l s ! ? Suck.

 

Enligt taggarna som följde med stod inte heller nåt OBS! FÅR INTE TVÄTTAS (inte ens kemtvätt)

pro touch sprint löpartajts herr tags

och när jag kollat hemsidan finns inte heller där nån varning: obs endast för lortgrisar!.


Fick bra hjälp i butiken fast… nog kan det tyckas att just en sån här detalj bör upplysas om?

Kan inte låta bli att känna mig lurad. Faktiskt. Ett visst självupplysningsansvar har jag gifvetvis som kund, men det här känns orättvist. Ett typiskt fall av oschysst spel Intersport 🙁

 

Å så just det ja. Varför jag valde herrbyxor? Jo, jag har två par damkompressionsbrallor redan, men dom har fånigt låg livhöjd båda två, och jag är uppenbart felkonstruerad för dom är båda tajtare i midjan än längs benen – och det är faktiskt inte över magen jag behöver komprimeras för att få bättre träningsresultat… men tydligen kan en inte få allt. Den här brallan har hög ganska löst sittande midja (yeay!) men jag får tydligen låta bli att svettas i dom. Eller springa på dammiga, leriga eller på nåt annat vis nersmutsande skogsvägar. Asfaltstajts borde dom heta. Med alternativ undertitel: snyggbrallor att stila i på gymet. Inget annat.

18sep - om att prata i en mil, att ha betalt å bokat åtta flygstolar och att förbereda för ett Hallandsderby.
21sep - om fysiskt elände. 
12 comments Lägg till din
 1. Nån kan inte ha tänkt, ganska humoristiskt faktiskt, tycker du ska reklamera dom med hänvisning till att den självrengörande funktionen är trasig 😀

  1. Det där sistnämnda är det som lockar mest faktiskt 😀 lite trist bara att vi inte har nåt Stadium i närheten, är inte så förtjust att beställa på nätet om jag inte kan prova och returnera gratis… kanske kan synka ett sportaffärsbesök med en lunch i Borås?

 2. De kan ju bara inte vara på riktigt, fullkomligt oseriöst av Intersport isf att sälja ”kläder” som inte går att tvätta. Får nog ta ett lite snack m syster 😉

  1. Åååh snälla! Kan du inte göra det? Seriöst alltså, fråga vänligt men undrande. Jag är ledig på tisdag så då ska jag ta ner dem till min lokala butik tänkte jag, men det hade varit asschysst att få ett utlåtande från en annan butik mä!

    1. Njä. Det finns massor av Intersport-butiker 🙂

     Vad jag menar är att det oavsett policyn, ägare och företagsansvar alltid är en MÄNNISKA som hanterar en reklamation. Det betyder att tolkningar i otydliga fall kan vara olika. Då är det finfint att få utlåtande och funderingar (läs: svar) från olika butiker!

 3. Men alltså – är det tillbaka till medeltiden? Endast vädring?

  Ibland är herrmodellerna så mycket mer praktiska. Samma gäller jeans, de tycks vara tjockare och mer slitstarka. Som kvinna förväntas man visst inte röra på sig så mycket och tydligen absolut inte ha lår som går emot varandra och sliter sönder hål där det är som (not) tjusigast att ha dem

  1. Ja, jag vet inte riktigt hur dom tänkt? Jag kan liksom förstå att ett ytterplagg (t ex en ullrock), eller en snyggklänning i känsligt material (siden t ex) inte får vattentvättas. Men träningskläder?!

   Lovar återkomma när jag fått svar från dem!

   Ang kläderna så, JA!! Men varför är det så? Eftersom maken är delägare i en herrekipering kan jag verkligen jämföra herr- och damplagg. En anledning till att våra kläder ofta är i sämre kvalitet skulle kanske kunna vara att det är underförstått att vi kvinnor byter ut garderoben oftare, och att vi ibland byter bort kläder (läs: slänger) trots att det inte är nåt fel på plaggen? Men oavsett.: det retar mig! Å det här att det inte ska finnas ett par joggbrallor i dammodell med högre midja, som inte är brutaltajta över magen, kan jag bara inte förstå? Jag frågade verkligen ”det kan väl inte vara ett unikt problem?!” men fick en vänlig axelyckning till svar. Men nu vet jag var jag ska leta! På Intersports herravdelning, eller på Stadiums damavdelning 🙂 – se ovan

   Krams!

 4. Både ylle och siden GÅR att tvätta, men varsamt! Jag köpte på nätet (som jag nästan aldrig annars gör) ett par träningsbrallor att trängas in i och dessutom svettas i, de skulle tvättas i 30 grader,vilket alltså är kallare än mitt badvatten!
  Jag tvättar dem i 40 och ibland i 60, har det märkts? Njae, alltså visst är de lite lösare men det kan ju lika gärna bero på det myckna tvättandet (kanske 90 ggr under ett halvår!? Så… reklamera eller tvätta ändå (om de inte var svindyra)!

  1. Ja’rå, det går! Men jag ville ha ett utlåtande från Intersport först 🙂 Nu har jag fått det och vet att det var en felmärkning och att de går finfint att tvätta i 40°!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *