12okt – om att bevisligen inte klara ett stillasittande liv (jobb).

11okt - om ett bowlingkalas, en söndagspromenad och en oplanerad lekdejt.
Dagsens tips: se tillbaka och återvinn på gamla klipp.

Vab med femåringen och efter en hel dag med bl a pussel, en omgång storstryk i Alfonsspelet, en lite jämnare omgång Alfons, mer pussel och ännu mer pussel ligger jag på golvet och nästan gråter framför Sverige-Moldavien på Friends. Å nä, jag skiter i matchen. Tittar inte ens faktiskt. Men det är tydligt att en dag vid ett bord inte är vad min kropp klarar av… Såhär ont har jag inte haft på riktigt länge.

Förlåt för låga inlägg just nu. Men smärtan börjar ta över för mycket. Tips om osteopat har kommit från flera håll och trots att jag inte har en aning om vad en sån gör känner jag att desperata halmstrån famlas efter och gärna fångas!! Såhär kan vi inte ha det. Min stackars familj riskera hamna i en skyddad verkstad snart.

För att lätta upp lite: en bild från genipusslet vi gav oss på när förstärkning i form av storasyster kommit hemcyklande från skolan…

 

 
Det är en lite annorlunda lösning där motivet inte finns tryckt på kartongen. 350 små ussligt bitar gissning typ, fast ledtrådarna är till liiite hjälp faktiskt!

Har du lagt ett sånt här pussel nån gång! En roligare utmaning än tusenbitarsvarianterna tycker jag, eftersom de tar flera dagar att reda ut. Det här fixas med lite vilja på en eftermiddag, om än det riskerar slitas en del hår 🙂

11okt - om ett bowlingkalas, en söndagspromenad och en oplanerad lekdejt.
Dagsens tips: se tillbaka och återvinn på gamla klipp.
4 comments Lägg till din
  1. Boka en tid hos Dennis, han har online -bokning via bokaonline, sök på Dennis Osteopat, han är en trollkarl, riktigt bra. Och som jag sa, själv löpare så garanterat med förståelse för vad du vill och behöver. Kram!

  2. Usch för smärta!
    Pusslet låter dock spännande! Borde nog ägna mig åt något sådant för att varva ner lite. Å andra sidan funkar både helgens korsord och träna kalligrafi ganska bra det med.

    1. Det är väldigt skoj med pussel tycker jag! Särskilt gillar jag såna som är kluriga men inte sketastora: är så trist att ha ett tusenbitars igång i flera dar – plus att det är utrymmeskrävande att ha det där pusslet liggande. Tipsar gärna om Wasgij-pussel. De är annorlunda och skojiga tycker jag!

      Nä ont är bara skit. Men förr eller senare blir det bättre igen, det vet jag. Helt borta blir det aldrig men jag har lärt mig leva med det där :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *