16okt – om new me, in wholelottaselfies :D

15okt - om kollektivtrafik i småstan.
17okt: om hur lite vardagsanarkism lyfter en grå dag!

Är en newbie på att fota selfies förstår jag för jisses vad svårt! Försökte med mobilen först, men… asså… öh nä! Nån bild blev kanske okej, men i en förhoppning att dopa resultatet plockade jag fram storkamera, stativ och självutlösarfjärrka! Kan väl säga som så att det är inte utrustningen det hänger på. Motivet är änna det viktigaste! Eller för att vara lika kritisk som jag brukar; fotografen…! Men i dessa fall sammanfaller ju de två :p

Börjar med mobilfotot, har en hel hög från Eos men de får vänta:

Såhär ser jag ut i dagsfärska frissan!

 

Jooo… jag är görnöjd! Inte så kort som jag kanske hade planer för men det känns bra och mig! Å nu är det ju närmre till ”kortare” än tidigare – om jag skulle få en urge att kapa mer menar jag 🙂

15okt - om kollektivtrafik i småstan.
17okt: om hur lite vardagsanarkism lyfter en grå dag!
6 comments Lägg till din
  1. WOW sicken pingla!!! Och ja den där frissan smickrar verkligen din haklinje, perfekt längd!

    Det krävs träning för att ta selfies, jag vet, särskilt i gymspeglar 😀 😀

    1. Mäh! Din gulliga filur! Det är en rätt praktisk längd på håret det här, det går att sätta ”luggen” bakom öronen men baktill är det riktigt kort! Nu syns inte bakifrån på bilden här, eller på nån av de sjuttiofem jag tagit, men jag får la göra ett nytt selfie-försök 😀 tack för uppmuntran om selfiesarna förresten! *hehe*

  2. Riktigt tjusigt. Smart att testa lite kortare i taget, då växer det liksom snabbare ut ifall det skulle kännas fel. Men denna klippning verkar ju ha blivit riktigt rätt 🙂

    1. Tack! Som jag skrev i kommentaren här ovanför så är det en väldigt praktisk längd. Och om jag känner att jag vill klippa av mer är det ju bara att snagga till igen! Nästan varje gång jag klippt mig har jag nog känt: hade kunnat ta mer! Men jag gissar det är för att jag jämt är så osäker och luddig i min klipp-beskrivning till den stackars frisören 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *