17okt: om hur lite vardagsanarkism lyfter en grå dag!

16okt - om new me, in wholelottaselfies 😀
18okt - om att vara packad klar.

Joråsatte! Inte bara jag som frustar över handlingar av typen vi-skiter-i-vicket-för-det-drabbar-inte-oss tydligen? Igår eftermiddag snirklade vi runt här, jag vibrerade en smula, och idag hade någon flyttat den över helgen t o t a l t meningslösa avspärrningen vid en av stans många bra trafikerade cykelbanor 😀


titta noga så ser du att bommarna till vänster är flyttade lite åt sidan

Heja hojtar jag och jublar åt civil olydnad där den är som viktigast: i små och ofarliga men underlättar-för-många situationer! Eftersom det varken pågår byggnation eller är några hål i marken att parera står koner och bommar på plats enbart för att byggarna inte brytt sig om att ställa dem ur vägen innan de stämplade ut i fredags eftermiddags. Så. Nä. Väck med tänk-kortare-än-näsan-mentaliteten hos våra medmänniskor röstar jag och ångrar lite att jag inte flyttade på avspärrningen redan igår… nu hann nån annan före :p

16okt - om new me, in wholelottaselfies 😀
18okt - om att vara packad klar.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *