18okt – om att vara packad klar.

17okt: om hur lite vardagsanarkism lyfter en grå dag!
20okt - om en smula bortanför plan.

Imorron åker jag till Borås för en veckas jobb. Barnen pussade och förberedda. EmmaLi höll i mig hårt och sålänge som hon kände hon behövde nu ikväll. Jag höll tillbaka. Kramade vår fina kloka nästanåttaåring länge och mjukt, hennes lilla kropp finns fortfarande kvar nära mig. ”Jag kommer gråta”, berättade Millan sakligt när hon låg i sin säng ikväll, ”fast utan tårar”. Fördelen med ett barn som vår kvartisexåring är att hon är raka puckar, inga krusiduller. Hon är ordagrann och direkt. Inte helt olik mig på det viset, men mycket mer. Jag kommer sakna mina små tjejer. Och min man. Mest orolig är jag förstås för att jag inte ska hålla, att det blir för tungt och för ont, men… jag är inte beredd att slita sönder mig och det är inte mer än åtta mil hem isåfall. Jag är trött, lite nervös och illamående (av alla piller jag knökar i mig). Men det kunde vara värre! Det kan det ju alltid – nästan!

Tjenixen!

17okt: om hur lite vardagsanarkism lyfter en grå dag!
20okt - om en smula bortanför plan.
6 comments Lägg till din
 1. Välkommen till mina hemtrakter!
  Har du/ni tid över och det råkar sammanfalla med att min energinivå når oanade höjder finns det kaffe hemma hos mig 🙂

   1. Låter som en bra plan! Magnus har mitt nummer så ni kan väl bara hojta till om ni har tid att säga hej någon dag 🙂

    1. Mange informerad, men det ser lite tajt ut… imorron kväll är vi bokade, och Magnus åker hem imorn 🙁 synd att inte hinna få till det! 🙁

  1. Ja dom har vi lyckats med 🙂 ♥️

   Jag är med och roddar i samband med flytt av shoppen här i P-land. Mycket jobb, men skoj och lite annorlunda. Självfallet typiskt att jag har har lyckats synka ryggont med just denna veckan 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *