1okt – om julmustpremiär. 

29sep - om Hela Sverige skramlar.
2okt - om mascara och skillnader mellan vuxen- och barnsjälvklarheter.

Igår drack en kollega sin första julmust. Asså. Nu funderar jag på om det egentligen är lagligt att sälja julmust i september? Gissar att påskmusten packas upp redan vid fjärde advent om det ska fortsätta såhär. Midsommarkrans till höstdagjämning. Usch. Vart är världen på väg? Men det får en väl inte ens fråga i det här jävla landet. Därför är jag kränkt. 

Tjenixen!

29sep - om Hela Sverige skramlar.
2okt - om mascara och skillnader mellan vuxen- och barnsjälvklarheter.
8 comments Lägg till din
 1. Säljs den redan alltså? Såg att dom producerade den första för nån vecka sedan.

  Om det är överbliven från förra julen, är den okej då 😉 😀

   1. Haha! Ja dom säger det… ett år sålde vi den där Nygårda.. jag som inte dricker must har ingen känsla för rätt å fel men jag litar på massan!

 2. Kränkt var ordet!
  Det är lite lustigt när folk bråkar om traditioner för att man anser att de ändrats, som om de tidigare var helt statiska. Och så har de egentligen förändrats hela tiden. En dag kanske man dricker julmust året runt, tills någon undrar varför det finns ett prefix om julen före och kallar det enbart must.
  Eller kanske inte…

  1. 😀

   Jadu. Undrar vad det beror på att många mänskor är så nästan fånigt det-var-bättre-förr och saker-får-inte-förändras-för-det-är-obehagligt. Visst finns det situationer där saker faktiskt VAR bättre förr, och där traditioner är både charmiga och roliga att bevara… men i de allra flesta fall är det bara sorglig och konservativ ovilja att utvecklas som ligger bakom, tror jag.

 3. Jag röstar för must och semlor året runt, men julklappar bara till jul och födelsedagspresenter bara i närheten av födelsedagen… men varför inte ”klappar” närhelst man vill?!

  1. Haha! Väl tyckt tycker jag, skulle såklart klappat lite när vi träffades idag! TACK igen för hjälpen med kidsen när förskolan stängde tidigare! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *