25okt – om schemamiss, vintertid och godnattsaga.

23okt - om hem, ljuvaste hem!
26okt - om halländskt höstlandskap.

Började ana oråd när chefen idag hälsade med ett förvånat ”är du här!”… när jag sen inte blev insläppt i löneprogrammet stod det klart: någon hade missat att jag skulle arbeta idag 😀 dock, jag bah ”jag åker inte hem igen!” å kollegorna bah ”nää snälla stanna!” så blev det en jäkla bra dag ändå!

Det startade förresten tokigt när det som borde varit en radiokontrollerad väckarklocka inte var radiostyrd alls utan ringde en timme för tidigt. Fy på den. Femåringen gick upp strax därefter, och när jag trillade nerför trappan en trekvart senare var tjejerna i full fart att laga frukost. Till sig själva. ”F’låt att vi inte gjorde till er”, hälsade sjuåringen medan femåringen redigt ställde tillbaka Bregott i kylen och leverpastejkniv i diskmaskinen. Joråsatteh. Det är änna mina töser det där 🙂

Apropå mina barn så ligger de just nu på övervåningen och läser godnattsaga. I varsin säng. Den stora i sin egen och den lilla i vår. Emmi har lärt sig läsa tyst, men Milla har sen några veckor tagit sig förbi att lite stolpigt läsa bokstav för bokstav. Nu hör jag hur hon ligger däruppe, ljudande ”MINNA HOPAR… HÖJJDHOP!?”. Änna lite stolt då <3 ;p

23okt - om hem, ljuvaste hem!
26okt - om halländskt höstlandskap.
2 comments Lägg till din
  1. Vi glömde ställa Vs klocka, igår igen, så han va uppe fem idag också, prick. Jaja, han är i alla fall redig och går inte upp före sex 😉 ligger vaken och väntar på klockan…

    Dina kids är solklart dina, ja 😉 😀

    1. Den där morgonpiggheten kan ni dra nytta av, det är jag säker på! T ex: ni kan få färdiggjord frukost tills ni kommer upp? 🙂 Skillat att han ligger kvar iaf. Tumme upp för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *