27okt – om vintertid vs höstlov.

26okt - om halländskt höstlandskap.
28okt - om höstlov på länsväg 153.

Om det är EN vecka på året – förutom första veckan på sommarlovet – som ungarna glädjefullt skuttar ur sängen i arla ottan så är det den närmast följande efter övergång till vintertid. Att det då inte är ett unikt, utan då och då återkommande, ”problem” att denna vecka sammanfaller med skolornas höstlov känns som ett fräscht inslag i den annars alldeles problemlösa och enkla vardagen som förälder. Jag säger: hear hear för avskaffande av tidsförskjutningar*! Mer sömn åt folket.

* inom samma tidzon; det är la överkomligt okej att vi har olika tid i olika delar av världen kan jag tycka… 🙂

26okt - om halländskt höstlandskap.
28okt - om höstlov på länsväg 153.
6 comments Lägg till din
  1. Till me about it :-/ halv fem gick V upp idag, han försökte tappert lägga sig igen när han såg vad klockan var men kunde inte somna om…. Blir en lång dag för honom. 🙁 Dessutom vägrar lillebror dessutom att sova utan full belysning just nu och det hjälper ju inte direkt storebrors sömn….

  2. Min unge somnade sent å lördagen (eftersom han var lovad extra kapitel av Harry Potter, och sov sina 11 timmar vilket resulterade i uppvakning sent enligt sommartid och väldigt bra enligt vintertid. Sen skickades han på nvemberlov hos mormor och morfar…

    1. Den stora kan sova lite längre om hon lägger sig sent (ibland), men oftast vaknar båda i ”vanlig tid” oavsett läggtid. Fast dom går upp å kollar tv eller gör frukost själva så det funkar rätt okej ändå 🙂

  3. Haha, ja det kanske inte var helt smart att lägga höstlovet intill klockomställningen. Misstänker att de dessutom envisas med att vara pigga på kvällen eftersom det är lov…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *