6okt – om hurra Instagram på 5-årsdagen!

4okt - om när sjuåringen får förklara matteläxan...
7okt - om hårbryderier (för hundrasjuttifjärde gången, fast nu var det länge sen!).

Tiden går fort i sociala medier, i augusti fyllde mina nosar 9 (what!!?) och idag firar Instagram fem år! Mitt första inlägg är postat dagen efter Millas ettårsdag – dvs 16 jan 2011 – så jag har varit med rätt från början: inga problem att få mitt användarnamn då 😉 På den tiden jag gick med var Instagram ett community för fotografering. Vi fotade och delade våra bilder, hashtaggade för att hitta likasinnade. Hur lång tid det tog innan allt eskalerade minns jag faktiskt inte, men efter att Facebook gick in som ägare gick det snabbt utför. Men. Det har blivit bättre också! Och jag stannar troget. Det är ett av mina sätt att uttrycka mig kreativt, och jag inspireras av många otroligt begåvade och intressanta fotografer där ute! Å så är det (numera) ett sätt att socialt mediehänga med sina irl- och nätvänner, -bekantingar och ibland helt okända mänskor såklart!

Imorron hämtar bilpoolen kvart över fem så det blir bums i säng nu..

Tjenixen!

4okt - om när sjuåringen får förklara matteläxan...
7okt - om hårbryderier (för hundrasjuttifjärde gången, fast nu var det länge sen!).
2 comments Lägg till din
  1. Grattis till firandena.
    Det är intressant hur olika sociala medier förändrar sin funktion genom åren. Instagram har jag aldrig testat på. Håller mig främst till bloggen, det tar ändå en hel del tid.

    1. Tack detsamma!

      De kompletterar varan på ett bra vis, nosarna och instagram! Hade inte velat vara utan någon av dem, om än jag håller med… de tar mycket tid 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *