7okt – om hårbryderier (för hundrasjuttifjärde gången, fast nu var det länge sen!).

6okt - om hurra Instagram på 5-årsdagen!
8okt - om så jefla trött på min kropp.

Jupp! Dags att slå ner sig i frisörstolen igen. I vanlig ordning har jag för avsikt att klippa av typ allt men i vanlig ordning kommer väl frisörskan hindra mig – eller sig själv. Men jag har inte till fullo bestämt mig än. Lugg-idén är övergedd (jag skulle aldrig orka ha håret i pannan ändå). Nu grubblar jag mellan Kajsa Bergkvist-frisyr, fast i en lite mer dämpad och undercut version isf troligen. Men jag har också snöat in på en Twiggy-look med slät page klistrad bakom öronen. Jag letade inspiration via google men när jag tittar igenom skärmdumparna ser jag att varenda frisyr – utom två – är en variant på twiggyn… 🙂 De två olikvisande är såna där rakat-på-sidorna-och-kortlångt-upptill. Det är en antik och rejält omodern frippa det där, det vet jag ju, men jag är inte så väldans trendkänslig så det är helt okej för mig.

Det jag måste tänka på är i huvudsak:

  • 1) frisyren måste kunna tillåtas växa ut
  • 2) den måste funka ostaljad
  • 3) mitt hår är tjockt och blir av nån märklig anledning typ lockigt när det klipps kort

Det där med att ha tjockt hår har jag lärt mig uppskatta och frisörerna kämpar de senaste åren i brutal motvind när de försöker tunna ut 🙂 jag brukar le och utmana dem: utnyttja min tjocka kalufs i frisyren!

Idéer och tips mottages gärna!

6okt - om hurra Instagram på 5-årsdagen!
8okt - om så jefla trött på min kropp.
4 comments Lägg till din
    1. Jag funderar på nåt sånt! Men.. nån haklinje vet jag inte om jag kan trolla fram, tycker den går ihop rätt bra med halsen jag 😀

      Vi får se. Jag vill ju egentligen klippa av mig alltsammans, men… vet inte om jag ”vågar”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *