12nov – om nya cyklar!

11nov - om lite för roligt på jobbet!
14nov - om terror i Beirut och Paris. 

Nybakta åttaåringen fick en glänsande bicikleta i fö’lsedaspressang så vips hade femåringen också en ny knarr! Ikväll premiärcyklades på gatan och det gick över förväntan: inte ett enda trill (bara nästan) trots att dom nu får använda en lite annorlunda teknik vid start å stopp. Den lilla cykeln behöver sänkas styret på lite tror jag och den störres styre kanske behöver höjas men annars mekade jag rätt direkt när jag hantverkade om sadlarna 🙂

 

 

 

Själv har jag fånigt ont nu ikväll – slarvade lite när jag hjälpte till att starta och stanna – så jag gömmer mig i badkaret och hoppas på att det reder ut sig. Imorgon har eLi ihop med en klasskompis gemensamt kalas för tjejerna i klassen. Då håller det inte att inte va på topp…

11nov - om lite för roligt på jobbet!
14nov - om terror i Beirut och Paris. 
2 comments Lägg till din
    1. Det gick inte så bra att cykla på den ”nya” för femåringen när hon skulle till mormorn i lördags, så hon fick åka bakpå pappans cykel och det var väl för att uttrycka sig diplomatiskt ”inte så populärt”… :p vi får nog öva lite mer start och stopp för hon är osäker med tyngden som den större cykeln bär på. Men dom var grymma hemma på gatan i torsdags kväll iaf! Och åttaåringen premiärcyklade till skolan på sin blänkande nya idag!
      KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *