1nov – om hallå viiiin!

30okt - om olika bemött.
2nov - om årets nästsista egna barnkalas.

Gårdagen gick i Halloween-tema hela vägen!

Sjuårskalas i Lerum (med mängder av skelett), Trick or Treat-middag hos klasskompis för eLi (rejält läbbig meny bjöds det på där!) och slutligen hallå viiin-bjudning hos kompisarna på Klostervägen! Många skratt på den sistnämnda, högst modest mängd vin för egen del men ändå blev dagen idag i segaste laget… fattar inte vad min kropp har emot att jag dricker lite alkohol? Å då menar jag verkligen lite (ettåetthalvt glas öl och två snåla glas vin)?!

Nå. Skojigt igår som sagt, och idag fick jag en promenad med en gammal stalker, så orättvist bakrus i kombo med alla glada och fina vänner jag träffat summerar ändå helgen som jämrans lyckad!

30okt - om olika bemött.
2nov - om årets nästsista egna barnkalas.
6 comments Lägg till din
 1. *harkel*

  Tack för anonymiteten… Eller också var du hos någon okänd granne på gatan bredvid! 😜

  Tack själv för en trevlig kväll, men jag tror du ska prova om det blir värre, samma eller mindre dåligt med mer vin! (Ska man ändå må kasst kan man lika gärna förtjäna det)

  1. Oj, sorry! Justerat! 🙂

   Har testat med mer, det blev helt ohållbart… nu testade jag med mindre. Har testat bara öl och det funkade bättre när jag tänker på det. För jag har tänkt som du många gånger förr, men så här illa havet inte varit innan. Gissar saker hänger ihop och det är kanske bara en fas jag ska igenom nu?

   Ses ikväll om allt går som det ska!

 2. Jag har undkommit utan att träffa spöken/häxor/skelett. Det ringde på dörren vid 22-tiden i fredags kväll, men vi öppnade inte. Firar inte Halloween. Det lockar mer med det där att gå runt till grannarna med ett tomt glas och ropa: HALLÅ VIN! som ni tydligen har gjort 😉

  Det var gôtt med ett litet lov nu inför skolstarten på torsdag…

  1. Oavsett om ni firar eller ej så är Halloween ALLTID den 31oktober. Dessutom finns vissa regler de påringande ska hålla sig till (såvida det inte är goda vänner de ringer på hos) men det verkar som att den biten inte fastnat: en pumpa på trappan och huset är med och leker. Ytterbelysningen ska vara tänd också tror jag, men det är kanske överkurs?

   Här ringer inga ungar på typ ever. Jo, majblommor en gång eller så.

   Vill bara förtydliga att vi satt still å hojtade runt ett bord, det kändes mer trevligt och o-tiggigt att göra så 🙂

   Njut av ledigheten nu! Snart är du på’t igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *