27nov – om att äntligen få vara i löparskorna igen!

25nov - om trekking i hoodsen. 
30nov - om måndag var en öl...

Årets säkert lugnaste, men också härligaste joggingtur: typ 5k ner till Amadores och tillbaka upp hem igen!

Första gången på evigheter. Har eg löpförbud från fysioterapeuten men omständigheterna här (25 grader + en smula molnigt = dvs perfekt löpväder) gjorde att jag inte kunde hålla mig. Jag får inte springa för Mallias heller som är klokare (och mer omtänksam) än jag, men han gör la inte allt jag säger till honom heller 😉

Så. Ingen raketfart alls, men jag höll fötterna igång tills första mördarbacken på strandpromenaden upp från Amadores Beach… tror det var efter ungefär 3k, och då gick jag en kort stund för att inte tappa andan fullständigt. Sen gick jag en kort passage till ett par hundra meter senare – svårt att få igång mig efter att jag stannat av? – och allra sista biten (se nedan) trampade jag uppåt i ganska snabbt gåtempo.

 

Ser att Runkeeper slarvat min anteckning!? Nå. Avslutade asså med 719 trappsteg från Puerto Rico rakt upp till Puerto Azul (vårt hotell). Precis när jag kommit upp var jag så jäkla glad!

efter 719 trappsteg! - 27nov15

Såhär glad!


Nu ikväll är jag stel som en pinne och har rätt ont i höften, men det är inte bara trappornas fel. En musiktävling på hotellscenen efter kvällsmaten fick mig att springa som en dåre fram å tillbaka! 12 gånger minst (kan ha tappat räkningen)! Efteråt skulle ett pris lottas ut bland alla som tävlat. Jag hade alltså massa lotter. Tre-fyra till hade också många. Mattias hade en lott (han kunde filmmusiken till Fame). Gissa vem som vann bubbelvinet :/?


Väderprognoserna har ju varit åt helsefyr hela veckan. Det dåliga vädret har hållit sig borta. Men i eftermiddag kom det. Vi kunde alltså med gott samvete packa medan töserna var på piratparty i miniklubben…

Imorron åker vi hem. Hejdå palmer och ljuvliga bris. Hej grå höst. Men vi suger på Gran Canaria-karamellen en lång stund till!

25nov - om trekking i hoodsen. 
30nov - om måndag var en öl...
4 comments Lägg till din
 1. TACK för sällskap … och allt annat! SÅ trevligt att det kanske blir repris… nån gång!

  Ha nu en fin resa hem till höst/vinter/adventen så ses vi, senast till jul! 😉

  1. Haha! Vi ses la innan jul din knasboll! Du är hemma redan nästa vecka ju <3

   Njut av GC för oss nu när vi landat hemma i Sverige igen. *hutter hutter*

  1. Tack!!

   Ja dom är tuffa. Några korta partier ”platå” är det mellan för att jämna ut plågorna, men jupp: kan du gissa jag är stel som en kratta idag!! Dom där trapporna uppåt, två dagar i rad… hur tänkte jag 😮 Men sååå gött också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *