23dec – om en rörig danföredan.

22dec - om jullovsledigt.
26dec - om julens färg, rött. 

Bytte dagar med en kollega (23:e mot annandag) och tanken var att jag idag skulle ha förberett det mesta inför julafton – som vi firar här hos oss hela familjen. Töserna har varit görmysiga med mig, men nån nytta har vi inte gjort mer än en klädd gran.

Lite efter fyra kom Mallias hem och då blev det äntligen lite fart i huset. Nu är skinkan i ugnen och barnen matade. Själv vill jag bara dö i soffan. Bokstavligt. Men… nu är enda vägen upp och minsann var det inte lite blå himmel idag?

Önskar alla den allra godaste julen! Jag ska göra mitt bästa för att hålla ihop!

22dec - om jullovsledigt.
26dec - om julens färg, rött. 
4 comments Lägg till din
    1. Jag lyckades hålla ihop mig någorlunda iaf. TACK gulliga du för alla vänliga ord hos mig här. Ligger verkligen efter i läsningen hos dig men lovar försöka komma ikapp!!

      Krams och gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *