30dec – om svt nyheters årskrönika för 2015.

Dagsens tips: balansera glädjeämnen i livet!
1/1 - om jakten på den försvunna stenen.

Sitter och gråter framför nyhetsårskrönikan i SVT. 2015 har verkligen varit ett riktigt riktigt dåligt år på så många vis. Skolmorden i Trollhättan. Människor på flykt. Död. Sorg. Krig. Hela tiden detta jävla meningslösa krig. Men jag bär med mig empatin som trots allt finns i världen. Alla volontärer som hjälper till. Alla människor som visar att våld och isolering inte är rätt väg att gå. Jag måste försöka hitta omtanken hos människor. Annars går jag under.

Jag sitter här med en klump i magen. Jag tar så bedrövligt illa vid mig. Kroppen klarar inte hantera minsta lilla nedslag eller motgång. Snart måste det väl ändå vända? För mig personligen? På det viset hoppas jag 2016 ska bli ett bättre år!

Dagsens tips: balansera glädjeämnen i livet!
1/1 - om jakten på den försvunna stenen.
6 comments Lägg till din
 1. Älskade vän, vill bara komma och hålla om dig <3 Du är fin, omtänksam, empatisk och en alldeles alldeles underbar person. Jag önskar så att du slapp krämpor och dumma tankar! 🙁

  1. Vi ska kramas! Kan inte fatta hur tre mil kan vara så evighetslångt bort?!

   Jag är på uppåtväg nu. Kommer garanterat få bakslag, men nu har jag lämnat bottengrumset. Och den där krönikan, den fick nog fler än mig i tårar. Har du sett?

   KRAMS och gott nytt 2016 fina du!

   1. tittar bedrövligt lite på TV och då håller jag mig till glättiga program på mestadels den där kanalen du inte har 😉 Och i övrigt så hänger jag i låtsasvärlden på internet bland tränings- och hälsobloggar… jag agerar enligt konceptet att man blir som man umgås och pepprar mitt medvetande med hälsosamt tränande människor så tänker jag att det är enklare att jag blir sån själv 😉

    1. Jag håller mig ifrån nyhetssändningar och riktigt korkade ”underhållningsprogram” när jag är som sämst. Problemet för mig är nämligen att jag blir ledsen över eländet i världen och retar mig nåt så förgjordat på dumheten i många av dom där glättiga programmen att jag blir tokig. Bättre då att hålla mig ifrån dem helt å hållet!

     På sätt å vis tänker vi lika tror jag. Jag vill också hålla mig till likasinnade, och det är det som gör att jag inte klarar av ”korkad” underhållning 🙂 Kan vara just det som gör att jag gillar frågesportprogram också :p

 2. Det känns som att 2015 kommer att gå till historien som ett svart år i stil med börskrascher och krigsupptakter under 1900-talet. Vem vet vad vi lagt grunden för…
  Men nu blickar vi åt 2016 och gör vårt bästa för att det ska bli bättre och ljusare!

  1. Ja jag vet inte hur många gånger jag hört eller läst just det där de senaste dagarna; dvs att 2015 var ett skitår. Och då är det inte bara de saker du tar upp (världsläget) utan också på mångas privata plan. Själv hade jag ett rätt bra år fram till att jag gick helt sönder och tvingades sluta springa. När nu det var? Började väl redan förra året egentligen men i våras gick det riktigt illa. Och i höstas… då ruinerades alltsammans och jag hamnade i gropen rejält. Men jag hoppas snart vara ”frisk” igen. Förutsättningarna finns, men det är inte alltid hjärnan och kroppen funkar i enlighet med logikens lagar…

   Krams och tack igen för alla peppiga och gulliga kommentarer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *