11/1 – om att äntligen synka med iCloud!

9/1 - om en gör sitt jobb...
12/1 - om ett litet och glatt sexårskalas!

Efter sjutton sorger och rätt många bedrövelser… jaaa!! Nu är min mobil synkad mot molnet. Och jag antar att den för den sakens skull kommer hålla för evigt och aldrig behöva en backup 😀

För övrigt har snön som vi hallänningar lyckligt såg falla från himlen i helgen nu smält bort nästan till fullo. Förutom det som ligger kvar som ett snorigt täcke att transportera sig på. På vägen till förskolan imorse vurpade femisexåringen (jupp, på fredag är hon inte en handfull år gammal längre!) hela två gånger på cykeln men en femisexåring är inte det minsta brydd av sånt utan det va bah ”upp igen!”… en förtiåenhalvåring hade inte varit fullt så snabbt uppe i sadeln igen kan jag lova… men det är la så det är att bli äldre: mindre modig och mer eftertänksam. Kan sakna barndomens oskuldsfullhet på det viset. Verkligen.

9/1 - om en gör sitt jobb...
12/1 - om ett litet och glatt sexårskalas!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *