12/1 – om ett litet och glatt sexårskalas!

11/1 - om att äntligen synka med iCloud!
13/1 - om ändrade planer. 

Med omringande jobbhelger blev det barnkalas en tisdag! Tokigt? Jo… men vi hjälpte såklart med hämtning på förskola där det behövdes och de allra flesta vuxna (utom vi) jobbar ju så de är färdiga kl fem typ 🙂 å då klockan fem, då var alla töser färdiguteklädda och hade just gått på skattjakt i trädgården.

Ett för oss väldigt litet kalas gjorde leken mer intim och förtjusta tjut blandades med skratt, tisslande, tasslande och kurragömmaräkning från ovanvåningen. Fyra små kompisar, och en syster, gjorde att sex jäklans gulliga små tjejer åt Hello Kitty-tårta och drack läsk – hujedamej, vi har fallit i kalasfällan! – medan de fnissade, sjöng HAAAPPPYYY BÖÖÖÖTHDEEJ TOO JOOO och hurrade så det klingade i kristall… öh melaminglasen!

Millas sexårskalas, 12jan16
i-två-dagar-till-femåringen med sina vänner vid köksbordet ♡


När alla barn blivit hämtade gick döttrarna och jag till stan för att köpa tjockvantar till åttaåringen. Rea på Polarn och värdecheck gjorde dom nästan gratis! Sen var det lagom tid att hämta upp pappan – som jobbat en timme – för avfärd mot Jennykennyåmelker som lyxigt bjöd på kvällsmat! Å jäklans vad tisdagsköttfärssåsen blir mycket godare i vänners sällskap! TACK alla för en livfull vardag mitt i veckan! – att jag varit ett piggsvin nästan hela denna dan sätter jag på ischiaskontot.

Ute kryper temperaturen under nollstrecket igen och slasket på gatorna fryser på. Jag är glad för kylan och hoppas på mer snö. Ska det va vinter ska det va vitt och kallt tycker jag! Fast det är klart att just halkan inte är så önskvärd iofs…

Nu ska jag krypa i säng med klingande skratt i hörselminnet. Tänk vad goa glada små barn kan fylla energidepåerna!

11/1 - om att äntligen synka med iCloud!
13/1 - om ändrade planer. 
2 comments Lägg till din
  1. Vilka långa dagar ni måste ha, som hinner så mycket! Och orkar! Jag minns att maken och jag var helt slut när barnkalasen var slut… Låg utmattade i var sin soffa.

    1. Dagarna är inte så långa egentligen, det handlar la bara om att fylla dom tillräckligt bra 🙂 I vanliga fall har vi aldrig barnkalas hemma (hyr en gympahall där kidsen kan röja utan att jag behöver oroa mig för kristallkronorna hemma) så det här var ett unikt fall. Men med fem små tjejer (och en storasyster) blev det ändå inte så mö stök! Mest mys och glada skratt! Men nog hamnade vi i soffan efteråt kan en säg: bara att det inte var egen soffa utan matsalsbord hos vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.