16/1 – om jädra skitöga.

14/1 - om sista kvällen med en femåring. 
17/1 - om ögat hos vc och halkkörning. 

Ögat beter sig igen. En liten svart prick mitt på den vanliga lilla klumpen i ögonvrån, en klump som har vuxit igen. Kan det vara en tårkörtel som är infekterad? Nu är hela ögat liksom svullet igen 🙁 Den svarta pricken gissar jag var koagulerat blod. Nu har den försvunnit, ihop med allt var och tårar som produceras…

Tid bokad iaf på vårdcentralen. Fick boka för imorron – första möjliga tiden – fastän en egentligen måste ringa samma dag. Superschysst! Nu vill jag ha remiss nånstans. Har träffat läkare tre gånger för samma öga, å jo det HAR varit bättre emellan men såhär kan det ju inte hålla på?

Varför händer sånt här alltid på jobbhelger?! Å så bra att det bara är två veckor kvar innan vi åker till Thailand, Millan å jag :/

14/1 - om sista kvällen med en femåring. 
17/1 - om ögat hos vc och halkkörning. 
4 comments Lägg till din
    1. Tack för omtanken! Blidde bara en kik den här gången men jag ska se till att få en remiss när vi kommit hem från Thailand. Det här har ju hållit på sen i sensomras så det håller inte att jag ska vara infekterad i ögat var och varannan månad. De senaste gångerna har det ju varit rätt illa… ögonläkare it blir. En bra sak iaf är att det blir bättre så fort jag spruttar på med salvan jag fått, men det kan ju inte hålla att behöva medusinera sig för att få vara ”frisk”?

  1. hoppas du får snabb tid hos riktig ögonläkare!! Annars kanske ett besök hos en optiker kan ge några svar på frågor?

    och vi MÅSTE ses innan ni åker!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *