17/1 – om ögat hos vc och halkkörning. 

16/1 - om jädra skitöga.
18/1 - om att älska snö!!

Fick vänta en stund på min tur hos läkaren på vårdcentralen imorse men det var okej. Lugnet hägrade på jobbet fick jag rapport om och jag fick möjlighet att prata med en distriktssköterska om eLi under tiden jag ändå väntade så jag var aldrig stressad. Just det att jag inte stressade var sjukt värt på vägen till jobbet sen eftersom någon satt upp osynliga 55-skyltar längs hela 153:an. Fördelen med att folk kör just så långsamt är att det går bra att köra om. Om det var halt? Självfallet! Men jag höll min under laglig hastighet även i fel fil och sikten var god så det var aldrig nån fara (lovar mamma!). På vägen hem däremot, då körde jag lika långsamt som alla andra. -13 i luften och nattmörkt på glatt asfalt är mer än t o m jag chansar på. Dessutom hade jag en gravid kvinna på passagerarplats så det var extra anledning att köra försiktigt 🙂

 


så jäkla vackert med vinter!

 

Jajustdetja! Hur besöket gick hos läkaren? Okej. Ögat hade skärpt sig ordentligt under natten och var nu bara lite rött. Fånigt kändes det, men igår kväll rann det floder av både tårar och var. Ytterligare en orsak till förbättring är att jag körde in en rejäl sträng av medusinen jag fick i början av december, så nu antar jag att det är på bättringsvägen. Läkaren trodde värmen [i Thailand] skulle göra ögat bättre… jag är skeptisk men säger hen det så litar jag på’t! Vill såklart ha remiss till ögonläkare ändå men vi får köra den svängen när vi kommit hem i början av mars. Undrar hur lång väntetid det är iofs? Kanske kan sätta bollen i rullning medan jag är bortrest?

Ikväll tittade vi på pilotavsnittet av HBOs nya serie Billions. Sen tittade M på partiledardebatten i efterhand och jag ska dyka ner i sängen med fjärde avsnittet av True Detective. Matthew McConnahjo är för jäkla kompetent skådespelare asså 😀

Imorron är vi lediga! Det är snöigt ute och kallt och wihoo!

16/1 - om jädra skitöga.
18/1 - om att älska snö!!
2 comments Lägg till din
  1. Bra att du kör sesiktigt, men jag ser hellre att du åker buss (med bälte), i synnerhet med ranke på ögat, som du bara måste låta en ögonläkare titta på, KRÄV remiss till Halmstad NU!!!! Det finns naturligtvis ögonläkare i Thailandet också men finns de bästa på koh Lanta där ni är först… bara du å Milla?… troligen not! Vill inte skrämmas upp men tänk om du blir värre med ont å allt i värmen med nya (för ögat) basilusker? Inte ”kul”!
    Sorry för skäll men … du vet!
    Puss

    1. Å där ännu en grej jag glömt lägga på min lista… måste komma ihåg att ringa VC på torsdag eller fredag. Har ju min kräm men jag skulle vilja ha en väntande remiss hos en ögonläkare – beroende på hur lång tid det tar att få en. Tack för att du påminde!!

      Just nu är det ju helt okej – eftersom jag krämat – men det kommer säkert tillbak. Läkaren på Neptunus trodde att det kanske skulle bli bättre i värmen… vi får la se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.