18/1 – om att älska snö!!

17/1 - om ögat hos vc och halkkörning. 
21/1 - om svindlande vackert och snöfrost, men grått hos mig.

Äntligen! SMHI har lovat ymnigt snöfall hela kvällen men inte förrän efter att handbollen blåsts av (surt, uddamålsförlust efter att ha lett med fyra mål mot Tyskland i viktiga gruppspelsmatchen i EM) började stora slingor yra utanför! Å som dom yr! Blir till att skotta imorron – fast med snön kommer ju också plusgraderna, så -13 häromdan byts mot 0. Men just nu bryr jag mig inte! Det här är så jäkla värt! 

 


”hemma på min gata i stan!”

 

Älskar vit vinter! Något vi minsann inte är bortskämda med här på bästkusten!

17/1 - om ögat hos vc och halkkörning. 
21/1 - om svindlande vackert och snöfrost, men grått hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *