31/1 – om att nästan vara på banan!

29/1 - om att slippa ställa klockan.
1/2 - om resplanen: Thailand 2016.

Väskorna står nästan redo nu. Blidde nära en fadäs när jag först bara tänkt packa med typ två omgångar kläder… men… vi kommer ju bo nästan två veckor på spartanska öar: den ena helt utan elektricitet (dagtid) och varmvatten (alltid bara solljummet i duschen) så där går det inte att tvätta. Alltså. Ett gäng omgångar ombyten till blev det. Plus att jag packade ner flytvästen till Millan den här gången också. Har en fundering på att kanske SUPa på Klong Dao, å då är egen flytväst lugnande. Dessutom blir det mängder av snorkling utanför Kradan, och tre speedbåtresor blir det ju mellan Koh Lanta, Koh Bulone, Koh Kradan och sen tillbaka till Lanta. Hjälm för Tuk Tuk-resor fick inte plats däremot. Men fem bikinisar lyckades jag knö ner! Det gäller att prioritera… :p

Hela familjen har haft en svajig dag annars. Det märks att vi är resfebriga och spända på att vara utan varandra i enåenhalv vecka. Jag kommer sakna Mx2 nåt alldeles galet, men jag tror det kan vara bra för oss att längta lite också ♡

29/1 - om att slippa ställa klockan.
1/2 - om resplanen: Thailand 2016.
2 comments Lägg till din
  1. M nr 3 kommer också att längta!
    Ha det helt underbart och njut av att vara ensamstående enbarnsmamma ett tag!
    Många, många pussar och kramar! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *