11/2 – om Sao och Somewhere Else!

11/2 - om finurligheter.
13/2 - om en dag på stranden!

Kvällsmat på gamla favoriten Somewhere Else på Long Beach ihop med family two från Kalmar blev väldigt bra! God mat, transport dit av Sao (så roligt att träffa henne!), lite öl (betalade för två men drack bara enåenhalv för det blev en grej med M som tog lite tid) och en vacker solnedgång som vi såklart missade 🙂

 


västkusten levererar, som alltid!

 

Varit helt okej väder idag annars. Lite behaglig skugga och jag kör nu modigt med spf30 (brukar ha faktor 1000000 annars). Sexåringen är nog för mycket under vattnet för hon är blekare än jag?! Imorron tänkte jag vi skulle till Relax Bay å steka. Kanske lyxar med en massage där när solen är som högst…? Jupp. Livet är, vissa vädermässiga och andra ibland högljudda motgångar till trots, jäklans grannt just nu!

Ehum. Jo. Vi har troligen taskiga bed bugs som attackerar Millan. Fick kräm (bethasone nånting) i receptionen som vi såklart testar. Jag är inte så oroad, om problemen kvarstår får vi la ta tag i saken men det KAN ju faktiskt vara vanlig havsloppor eller nåt sånt mä?

11/2 - om finurligheter.
13/2 - om en dag på stranden!
4 comments Lägg till din
  1. Det låter så himla skönt… jag är rätt trött på att det är så tunggånget med en massa vinterkläder, men annars var det ljuvligt skönt i solen idag. Någon plusgrad t.o.m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *