17/2 – om sista kvällen på Lanta…

14/2 - om sista solo-dan med Millan!
19/2 - om strömlöst, och varmt!

…den här vändan. Om nio dagar är vi tillbaka, men först fem nätter på Bulone och fyra på Kradan!

Ikväll dinerade vi med familjen Kalmar (som egentligen heter Sjögrens men det kallar vi dom sällan! vi kallas följaktligen Hedenhös, fair enough 🙂 och vi drog till Saladan och Pa-Pa som är perfekt för ett förfriskat sällskap men inte alls så genuint som Lanta Seafood där vi åt igår (själva). Inte riktigt samma nota heller… här var ungarnas mat lyxdyr och stod själv för nästan 70% av gårdagens hela nota ;p

 


dom skriver våra bokstäver så vackert tycker jag!

 

Det var en av de trevligaste kvällarna på länge och alla barn hade så himla skojigt ihop och kom bra överens och vi vuxna också! Vi åkte med Saos man både dit och hem faktiskt, discobussen! hojtar kidsen lyckligt. Tusans rabarber att jag aldrig minns vad han heter?

 

Imorron lämnar vi alltså Koh Lanta. Håll väldigt gärna tummarna för snälla vindar och vågor!!

14/2 - om sista solo-dan med Millan!
19/2 - om strömlöst, och varmt!
4 comments Lägg till din
  1. Här hemma planeras för fullt för en resa. Läser dygnet runt och just nu landar det på koh lanta och öarna runt om. Typ. Bäst att boka flyg först och sen boende I guess?!

    1. Wii va spännande det ska bli att följa er resa!! Ja, boka flyg först så ni har datum att gå på tycker jag. Sen börjar ni reka boenden. Börja gärna redan nu i vår! Maila resorten direkt, då kan du dels kanske pruta lite men framför allt få en känsla för hur hotellet är. Trevligt svar=trevligt ställe, snorkiga svar=troligen inget ”mysigt” boende… så tänker iaf jag, och har träffat rätt nästan jämt faktiskt :p Själv tycker jag det är skönt att ha allt klart redan hemifrån men en del bokar boenden på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *