28/2 – om äntligen uppdaterad header!

27/2 - om att lämna ett akvariehav!
29/2 - om skottdagen förr å nu. 

Funderade på saken, inledde t o m arbetet under Millans å min solotid i början, men… äh det blidde bara en tumme. Men nu så! Mö palmer å turkosblått hav å bikini å fiskar samlade sig, en solnedgång lyckades jag klämma med också 😀

Tadaa!

Idag har vi inte gjort många knop. Det blåser på Klong Dao och medan jag donat med kamera, dator, räkningar och mobil på altanen har M och barnen badat i havet för fullt. Dagsens plan var annars att sällskapa med familjen Sjögräs till ex Long Beach, men en elak magbakterie satte stopp för det 🙁 förhoppningsvis är det matförgiftning och inget som smittar, hoppas såklart också att de kryar sig fort för våra barn saknar sina kompisar! På eftermiddagen fick de en stund ihop med storasyster L men nog är både mamman och lillasyster saknad – av både stora och små hedbertar.

Strax kvällsmat. Vi kör väl nån av restaurangerna på stranden: sandloppor, jo… men om en vecka så finns inte tillstymmelse till varken loppor eller sand mellan tårna så jag kan nog stå ut med lite kli 🙂 Kanske blir det gamla boendet Noble House (där bodde töserna å jag nästan tre veckor under förra thai-besöket 2014)?

27/2 - om att lämna ett akvariehav!
29/2 - om skottdagen förr å nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *