29/2 – om skottdagen förr å nu. 

28/2 - om äntligen uppdaterad header!
1/3 - om solnedgång över Klong Dao ❤️

Jag har berättat det tidigare men kör en repris:
Efter år 2000 är skottdagen inte längre den 24 februari utan den 29:e. Logiskt japp, men jag visste inte om ändringen förrän för några år sen. Vilket betyder att mitt frieri till Mattias kanske inte blivit ett äktenskap om han vetat att han kunde sluppit undan? 😀

Loppbitna hedbertar sover illa men vädret är oemotståndligt. Idag har vi i vanlig ordning gjort ungefär ingenting, fast faktiskt fick jag ett infall att ge mig ut på en simtur i viken. Tokigt som tusan och jag vet inte hur långt det blev, men uppåt kilometern blidde det nog i havet som iofs inte är i närheten av så pooligt som t ex på Bulone eller Kradan, men idag var det nästan lika lite vågor som i simhallen. Ändå lyckades jag kallsupa i mig nån halvliter eller så, varav hälften genom näsan. Bra för bihålorna tror jag för plötsligt känner jag dofter som aldrig förr!

Nu ska vi se om Apoteket har kvällsöppet för loppmedusin. 

Tjenixen!

28/2 - om äntligen uppdaterad header!
1/3 - om solnedgång över Klong Dao ❤️
2 comments Lägg till din
 1. Så himla gulligt! Och så många fina dubbelposter. 😉

  Gifta är ni ju oavsett! Och fina ihop!

  Hoppas det gick bra med antikli för elaka strandloppor!

  1. Haha! WP hade gått bananas, det hade jag inte sett så tack för hjälpen!

   Lite bättre blev det av medicinen. Framför allt kliar det mindre när hon fått stark dos antihistamin – igen.

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *