12/3 – om öronstatus, Mello och ett 96-årskalas. 

11/3 - om Millans hemlis!
13/3 - om dags för uppgraderat surfande?

Millans öra är inte bättre. Snarare sämre. Febern ger inte med sig och hon har fortfarande väldigt ont så idag blidde det återbesök hos läkaren. Han kunde inte ens titta ordentligt i örat för det är så ”igengrott” sa han men penicillin (Kåvepenin) och Ipren skrevs ut för kur. Jahaja. Gratis på Apoteket? Jeez. Lite överdrivet för en familj som vår kan jag tycka och jag ger det några år; sen tillsätts en utredning och politikerna beslutar utifrån den att det fuskas med medicinerna att istället (åter-)införa högkostnadsskydd. Saida Hedbert har talat.

Mello. Detta spektakel. Jag älskar och avskyr det. Missade alla deltävlingarna pga Thailand och andra chansen pga miss. Lite försökte vi ta igen i efterhand via SVT play och att Frans skulle vinna var jag säker på redan efter första lyssningen. Och så blev det. Rart bidrag ochfångande gung. Gissar på en femteplats i Globenfinalen i vår.

Ikväll firade vi min farfar på restaurang. Han fyllde år när vi var iväg och hade sparat kalaset för vår skull. Hur gammal? ”Ja må han leva i hundrade år!” är inte långt borta. Fyra år, för att vara exakt.

 


en är nittisex å en är förti!

  

Imponerande stilig och pigg min fina farfar! Lite vajsing med hörseln, men för pigg för att få plats på servicehem. Japp! ”För pigg”! Vid nittiosex. Men han har hjälp att städa hemma nu iaf. En gång i veckan eller så 🙂

11/3 - om Millans hemlis!
13/3 - om dags för uppgraderat surfande?
8 comments Lägg till din
 1. Ja det var ett trevligt kalas, som vanligt! Och som lika vanligt med genomtänkt meny och gott att dricka till! Och Eriks barnbarnsbarn skötte sig som vanligt med den äran med trevligt bordsskick och social kompetens!
  Stolt fd svärdotter, mor och mrmr! 😄

  1. Sällskapet gör ju festen! Väldigt god mat och perfekt att själv få välja efterrätt 🙂 tyvärr valde jag ju fel för hujedamej sicka enorma tryfflar! Kämpade tappert men fick se mig besegrad 🙁

  1. Ja jag hoppas som du! Han har mycket liv kvar och jag är så glad att mina barn får möjlighet att skapa sig minnen av och med honom!

 2. Svar:
  Hej Ullrika!
  Spiderchick är min vän Moa och hon kallar sig fortfarande Spiderchick på bloggen och Instagram, vi bor båda här i Skövde men jag har bloggat lite längre än henne så Spindeltjejen är mitt nickname sen väldigt många år tillbaka 🙂
  Tack för gratulationerna 😀

  1. Ah! Ja just det ja! Moa heter hon! Hakade upp iag på den där spindelprylen och Skövde (så mycket kommer jag nämligen ihåg!). Va skoj att ni känner varann dessutom. Det är en liten stad, litet land och en liten bloggvärld 🙂 festligt att du är ”äldre” än henne i blogglivet också, särskilt eftersom ni har liknande alias liksom!

   Vassego för grattisar!

  1. Tack!! Ja.. hon mår bättre nu. Premiär med halvdag på förskolan idag! Mormorn var inkallad som barnvakt på eftermiddagen och det hade gått fint tror jag – både på förskolan och med mormorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.