1/3 – om solnedgång över Klong Dao ❤️

29/2 - om skottdagen förr å nu. 
Dagsens tips: fånga ögonblicket. 

Vi njöt seneftermiddagens lugn. Mallias å jag med varsin bok, töserna med sina vänner Livia och Melvin. När solen sänkt sig bakom en ö i Andamansjöns sammetslena vatten satt jag kvar en stund medan EmmaLi övade med sina swingbollar. En typiskt bra inledning på mars!

 

  

Vi har tagit beslutet att bara chilla och lata oss de sista tre dagarna vi har kvar i Thailand. Som längst blir det typ en utflykt till Saladan. Måste ju betala och hämta våra smycken hos Sairung och Andre på Kung Shop. å så har jag hittat ett gäng fina kuddfodral jag tror skulle trivas fint hos oss?

29/2 - om skottdagen förr å nu. 
Dagsens tips: fånga ögonblicket. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *