25/3 – om en kort långfriyay.

23/3 - om ett envetet jefla virus, en möjligt ärvd sjukdom samt en söt kattunge.
27/3 - om påskdag med feber, vintertidsavslut och insidan ut. 

”Idag har du lärt dig massor!” peppade gulliga kollegan idag efter att hela stängningsproceduren gått åt fanders på jobbet. ”Att bara lära sig göra rätt är ingen nytta till!”. Å det han han ju rätt i. Det är misstagen vi lär oss och utvecklas av… fast… jag lär hellre av andras misstag än av mina egna 😉

23/3 - om ett envetet jefla virus, en möjligt ärvd sjukdom samt en söt kattunge.
27/3 - om påskdag med feber, vintertidsavslut och insidan ut. 
4 comments Lägg till din
  1. Awww. Rart sagt. Fast jag misstänker att du faktiskt lyckades stänga till sist, så då måste du ju ha lyckats med uppdraget ändå. Även om du kanske inte tog rakaste vägen dit. Men så är rakaste vägen inte alltid den roligaste. Inte sant? 😉

    1. ja han är jäkla rar den där! Å jaa… vi kom ju hem, om än sent :p och du har helt rätt: raka vägar är (oftast) trista! ;D

  2. Att lära av andras misstag är en utmärkt idé …. som inte funkar annat än undantagsvis, men egna minns man och lär av, grattis min nos!

    1. För mig funkar det ofta! 😀 Smidigare än att göra egna mä, men felfri är jag ju knappast för det! Tänk så mö jag lär mig! :p

      Krams!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *