27/3 – om påskdag med feber, vintertidsavslut och insidan ut. 

25/3 - om en kort långfriyay.
29/3 - om "nej inte igen".

Att fortfarande, som vuxen, ha bra relation med barndomskompisarnas familj, det är rätt coolt! Igår t ex var vi hembjudna till ena bästisens föräldrar – ihop med bästisen såklart – och det var en påskmiddag som förr fast med moderna (läs: våra barn var med) inslag: glada skratt, påskmust, sill, lite nubbe, youtube, glass och ägg! Att min kropp vägrar släppa världens envisnaste förkylning är hopplöst, men jag hade skoj på middagen, hängde med ner till påskelden och först på hemvägen kraschade både Millan å jag. Nästan 39 grader på sexåringen, som slocknade i soffan, när vi kom hem. Lite bättre status på henne idag men oddsen för helt frisk på tisdag är väl knappast låga 🙁 både M och jag lediga idag, jag jobbar imorron men då är M ledig. Hoppas verkligen vi slipper vab!!

Hur många glömde ställa om klockan inatt? Mer än jag asså?

Soffläge idag för hela familjen och nyss har vi torkat tårarna efter en på många vis klok och viktig film. Gissar vi är sist på att se…


Både Home och Insidan ut har jag ännu bara sett på svenska. Gissar dom är värda att ses på originalspråk också?

25/3 - om en kort långfriyay.
29/3 - om "nej inte igen".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *