26/4 – om full fart med rondellen (ikväll åt fel håll).

24/4 - om dagen efter en glad men sen middag!
27/4 - om firarvecka!

Jag har aldrig kört bil i ett högerstyrt land. Därför kändes det hysteriskt avigt att på väg hem från jobbet ikväll köra i den imponerande kvickt byggda rondell som kommer bli ny infart mot Ullared – med egen avfart mot gekås parkering. Vi leddes nämligen åt fel håll!! Medurs rondellkörning: för britter, indier, kineser, ullisar å några miljoner till 🙂

Den däringa rondellen har växt fram i ett nafs. Ångrar nu att jag inte noterat byggnationen bättre, men vi kom hem från Thailand andra veckan i mars och det var efter det som rejäla maskiner en dag plötsligt stod i vägrenen å drog bort halva skogen precis utanför by-gränsen. Inte visste jag då var syftet var, men det kanske beror på att jag hänger dåligt i lokala medier? Nå. Att det gått så fort då? Jag skulle sätta pengar på att det beror på uppdragsgivaren… 🙁 När det skulle byggas två gupp (cykelöverfarter) vid infarterna till femvägsrondellen precis här bortanför oss höll dom på pinsamt länge. Inte aktivt alltså, antingen var maskinerna tomma eller så stod två gubbar stod å slöjobbade varenda gång jag for förbi, men tidsåtgången var flera veckor!? Bedrövligt att skattepengar ska behandlas så mycket sämre än privata. Å med ”behandlas” menar jag alltså ”förhandlas med” 🙁


På väg till jobbet stod jag sju minuter vid rödljus. Tur jag var ute i god tid!

24/4 - om dagen efter en glad men sen middag!
27/4 - om firarvecka!
One comment Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *