9/4 – om snodda krokus och annat visset.

8/4 - om ledig fredag!
10/4 - om Sunday bloody Sunday.

Häromdan lös det vackert lila men idag är varendaste krokus i hela trädgårdslandet borta. Först tänkte jag ”blommat över?” men nu känner vi att kvarters-palten ligger högt på listan över misstänkta 🙁 attans för tjyvaktiga filurer.

Apropå tjyvaktiga fångade en kollega två misslyckade satar på bar gärning idag. ”VAD HÅLLER DU PÅ MED??” röt hen medan den ena saten försökte stoppa en låda under kjolen. Försök tjyva hos oss och du får på tafsen, jefla lågpresterande avskum. Å justdetja, ett tips till alla icketjyvar som inte vill uppmuntra tjyvarna: låt bli att handla nya prylar på Blocket och Tradera. Det enda som är nytt med dessa prylar är troligen att de är nysådda. Och eftersom det inte längre finns något som heter ”god tro” blir ett sånt köp typiskt dubbelt misslyckat om stöldgodset begärs tillbaka.

Apropå misslyckat har jag haft en rätt kass dag idag. Glada kunder och goa kollegor, ja!, men också elaka trilskande kassor och kallt kaffe. Men nu är jag hemma å ska skutta i badkaret! Imorron är en ny dag!

8/4 - om ledig fredag!
10/4 - om Sunday bloody Sunday.
4 comments Lägg till din
  1. bu för tjyvaktiga människor *morr*
    bu för krokusätare (nån har mulat ner mina snödroppar också, tror rådjuret barnen såg på gatan i veckan är mest misstänkt)

    Kallt kaffe däremot. 😉 ni har väl för bövelen en micro på ert jobb? 😀

    1. Ja buh som fan. Haren kan jag däremot ha överseende med… rådjur också tror jag.

      Ang kall och mikro så, javisst vi har två! Men när det är full rush finns ingen tid att dricka kaffet oavsett hur många gånger det är mikrat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *