12/5 – om febert, newbiemisstag och familjederby.

10/5 - om rapsgult å löpröd. 
13/5 - om friyay thö thööörtiiinth...

Vaknade med lite feber imorse. Att jag gick å la mig före nio igår kväll var kanske en ledtråd till det… men, taggtrådshalsen och temperaturen hölls i schack med paracetamol å så höll jag mig undan kunder så gott jag kunde. Å jadå, jag har haft fullt upp ändå.

Asså. Att glömma sina nycklar i fönstrets lås på kontoret och vara den enda som är nyckelansvarig kl åtta imorron är ocoolt. Diverse samtal å textande hit å dit och vips löste det sig. Men hmm. Som sagt. Äsch. 

Ikväll: familje-/Hallandsderby på Påskbergsvallen i strålande sol! Fick förutom maken å svärfar med mig kollegan med bra smak för rätt lag och wihoo för första gången på många år fick jag lämna Vallen med en seger i bakfickan! Superettan är inte så hett kanske och en stolpe i vägen på läktaren gjorde det omöjligt för mig att avgöra om det verkligen var ett sketmål (som maken hävdar), men tre poäng är alltid tre poäng. 

Nu sitter vi i soffan framför semifinal 2 inför ESC på lördag. Huvudvärken botas knappast av det här :p

Tjenixen!

10/5 - om rapsgult å löpröd. 
13/5 - om friyay thö thööörtiiinth...
4 comments Lägg till din
  1. Haha! Tack! Jaaa… jag fick ju vänta tills vi hade lämnat läktaren innan jag vågade släppa ut glädjen till fullo 😀

 1. Jaså, är du också drabbad! Att få feber är nog bra, för basseluskerna tål inte värme. Jag får aldrig feber, så mina lever länge. Den här gången har jag inte känt mig så sjuk, bara lite taggtråd i halsen och torrhosta som nästan tar kål på mig. Den slog till igår när jag uppträdde….inte roligt. Men publiken var tålmodig.

  Nu skräller jag inte så mycket, har två körsjungningar i helgen och två uppträdanden i nästa vecka. Blir lite otålig nu efter en dryg veckas hostande.

  Hoppas att ditt går över snabbt, så du kan sjunga med i ESC! Jag ska se det (så länge jag orkar, brukar tröttna om det blir tio likadana låtar)

  Ha en go’ fredagskväll.

  1. Är väl tur att vädret varit så varmt då! För, det tog ett dygn ungefär sen var jag typ tillbaka på banan. Lite halsont och usslig i kroppen men ingen feber mer. Bra! Gillar inte att vara Febert!

   Hoppas du kryats dig också och att alla uppträdanden och körengagemang gått fint!

   Sitter å kollar på finalen på tv nu. Det är sådär måste jag tycka. Frans uppträdde nyss och det var en lite märklig upphottad variant jag inte kände igen. Han hann ju aldrig ikapp och charmen lyste med sin frånvaro? Nervös kanske? Men förhoppningsvis blir vi topp tio iaf! Jag hejar på Belgien som vinnare. Den är trallig och befriande dansant mitt i all snygg golvkoreografi 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *