29/8 – om morsdag, kvällslöp och en partiledardebatt.

28/5 - om utelördag (hela dan!), åsikter om hamnplan samt en CF-final på San Siro.
30/5 - om familjens fotbollsspelare!

Fick fin uppvaktning med frukost och pressanger i förmiddags och sen rullade det på med bok i solsäng på altanen och på eftermiddagen traditionsenligt firande i Trönninge hos Mattias föräldrar. Millan och jag kom lite senare eftersom hon var på sexårskalas på Bruket 🙂 Fick en mycket mysig altanmiddag med mammor, töser, två makar och en morfarfar (min farfar Eric, 96). God mat som vanligt! Och EmmaLi gjorde spontant ett skojigt quiz som Eric och jag gick segrande ur!

Efter att tjejerna hamnat i säng hemma gav jag mig ut i Adidas och Nike. 5K var planen men eftersom jag var tvungen att lägga in tre korta gå-sträckor löpte jag på lite längre än planerat. Började ner mot havet, drog vidare längs strandpromenaden, runt Subbe och slutligen Apelviksbacken hem. Den backen är seeeg. Höll knappt löpfart när det var som tyngst… Halvmilen nåddes strax innan toppen av backen men jag fortsatte alltså en dryg kilometer innan jag saktade av löpningen strax innan Påskbergsskolan. Kändes okej efteråt. Lite känning i knät precis på slutet men ok. Regnet var strilande men friskt. Så länge jag höll farten uppe var det helt okej men de sista fyrahundra hem blev kalla… musklerna kylnar kvickt av tydligen.

Lite partiledardebatt blev det också innan jag skuttar i badkaret. Asså. Jaaa, det är ju inte valår, det är tydligt :p Och på slutet la jag mer energi på Jimmies garnityr – han måste ha opererat övre tandraden? – än på vad dom 7 politikerna faktiskt sa. Jaja. Skyller på för mycket lamm och tårta 🙂

28/5 - om utelördag (hela dan!), åsikter om hamnplan samt en CF-final på San Siro.
30/5 - om familjens fotbollsspelare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *