8/5 – om sommarkvällsnos!

7/5 - om första sommardagen!
10/5 - om rapsgult å löpröd. 

Dagen började inte så bra med en liten förändring i schemat och jag är inte så bra på såna med kort varsel men framåt lunch var jag tillbaka i ordning igen :p Töserna fick fina nya kläder i morse med leverans från Falkenberg (tack <3) å nu har vi la fyllt garderoberna så det räcker fram till november! Och eftersom solen fortsatte att skina hela dan har jag bränt en fot. Klart orutinerat men det blir väl så när den är helt nyepilerad och sen får stå i flipflop på gräsmattan halva dan? Det har varit årets hittills varmaste dag idag och jag är så jäkla glad att faktiskt ha varit ledig j u s t den dan! *
*

Tog en sväng i Asics ikväll och oväntat gick det mycket bättre än befarat. Kanske berodde på att jag inte hittade mina egna shorts utan fick springa i makens och han är ju mycket snabbare än mig. Eftersom det var mer än en månad sen jag var ute senast (ryggskott som kommit emellan bl a) tog jag det imponerande lugnt. Intervaller från runkeeper (springa 4 min, promenera 1 min, passet blir sammanlagt 30 min) blev 4,32 km med 6:59 min/km i medeltempo – promenadintervallerna inkluderade. Först lufsade jag på i typ 6:20-tempo men i fjärde intervallen fick jag energi och snittade 5:21 (med ett snabbaste tempo på 4:03 menar Garmin) och jisses så lätt det var (t ex eftersom det gick svagt utför)! Men sen kom näst sista intervallen och då gick det r a k t uppåt och wii jag fick bita ihop för att låta benen trumma då… 6:50 är jag ändå nöjd med i det motlutet! Några tjugotals meter in i sista intervallen sa det plötsligt ifrån i knät och jag blev asarg. Började fota skogen omkring mig för att inte tappa humöret fullständigt och sen joggade jag försiktigt nån kvarts kilometer hemåt och från Påskbergsskogen och hem gick jag. Då kändes knät inte alls iaf och det är ju bra!


löparknä men glad!


Hade förresten trevligt kaffe-, prat- och Kinderbuzz-besök på eftermiddagen. Det var jämrans va goa dom var dom där små chokladbitarna… särskilt den som heter bueno mini. Det var en onödigt god bekantskap 😉

Medan maken kollade finalen av Mästarnas Mästare satt jag på altanen på framsidan och myste.

Det är änna rätt gött å kunna sitta ute på altanen och läsa bloggar – efter kl nio på kvällen! Jo, nu böjar det bli kyligt det ska erkännas men kallt… det är det ju inte!

7/5 - om första sommardagen!
10/5 - om rapsgult å löpröd. 
2 comments Lägg till din
  1. Livet verkar vara härligt för Ullissen nu med ”bara” ont i knät vid slutet av löpning, löst problem med Millamingel och tungan? den är kanske också användbar både till mat och prat nu? Fortsätt så! ❤️

    1. Tungan är nästan tillbaka till sin vanliga form! Och knät… ja… jag känner inte efter helt enkelt 🙂 Och att saker löst sig för mingel (x2) är inte dumt alls! I övrigt är det väl som alltid, upp å ner typ <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *