1 juni – om rött på Braun och hett i plåtbunkern.

30/5 - om familjens fotbollsspelare!
4 juni - om Östersjöluft. 

Snål som en smålänning tänkte jag att ”kan andra kan väl jag” och satte epilatorn i armhölan. Jomenserdu. Det mesta hängde nog mä, men apparaten jobbade lite väl bra – eller så var det handhavandefel och rookiebeteende hos hedbert – men asså, inte ska det la bli alldeles rosa på epilatorhuvudet? 😀

På jobbet är det änna ljummet nu kan jag lova. Var och nosade på 28° inne i butiken idag och för en gångs skulle kändes det faktiskt helt okej att ha ”kontor” ute på lagret där lastporten kunde stå på vid gavel mot norrsidan. Nåt drag var det ju inte men frisk varm luft är bättre än gammal stillastående varm luft. Årets hittills intelligentaste idé är annars min kollegas genidrag att redan för några veckor sen plocka upp små förtiniokronors usb-drivna fläktar för demonstration i infodisk mitt i shopen. Luft i rörelse har trevligare egenskaper än den som står still!

30/5 - om familjens fotbollsspelare!
4 juni - om Östersjöluft. 
7 comments Lägg till din
 1. epilator har jag inte vågat men vaxning är bara lite ömt längst upp mot troskanten numera. Man vänjer sig faktiskt. Eller så är det fightern i mig 😉 Who knows 😀

  Vi har luftkonditionerat så bra på vårt kontor att sommarkläder nästan inte är att tänka på… utomhusmiljön är dessutom ungefär lika trevlig som din 🙁 nackdelen med storstan antar jag… saknar den fina utemiljön hos min förra arbetsgivare!

  1. Äh, har vaxat bena i sexton år, bikini och axill i minst tio, så… nä ont gör det inte så särdeles. Epilatorn köpte jag för många år sen för att snåla med benvaxet, de andra områdena är jag relativt newbie på 😉

   En vänjer sig vid värmen faktiskt, men det är viktigt att fylla på depåerna. Och förklaringen till gårdagsens helt värdelösa löprunda med maken förklaras väl med att jag inte fått nån som helst energi alls under dan!

 2. Jag har inte vågat mig på epilator. Hårig som en apa har jag alltid brit. Vaxade benen förr, men blev rödprickig av det. Numera är jag inte så generös med att visa upp nakna kroppsdelar, så vanlig rakning räcker. Utom i ansiktet, där plockar jag för hand de strån som dragit sig in från ögonlocket och kommer ut på hakan…

  1. Ha ha ha, det där kände jag igen, strån från det övre partiet av ansiktet som sticker ut i det nedre, roligt och perfekt beskrivet! 👍
   Rakning av ben och under armar är den metod för hårbefrielse som passar också mig bäst, men naken är jag gärna … på damsidan av vårt fina kallbadhus vill säga!

   1. Det där med skägg återfinns även hos mig. Bra märkligt tycker jag, kan inte inte männen hålla sig med det där? Måste dom smitta oss? Rakhyvel är så evinnerligt opraktiskt. Och måste göras så ofta. Vax eller epilator är lika kvickt gjort men resultatet är flera veckor längre!

    1. Jo det kan jag hålla med om… missnöjet med skäggspridning alltså, inte benrakningen! Det är inte så tätt mellan stråna numera, och med en sån där ”rakare” med handtag som står på inre badkarskanten är det lätt att dra några tag var och varannan gång jag badar (alltså ca 5 ggr/veckan) så för mig är det väldigt lätt! 😏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *