13 juni – om att planka ut från förskolan!!

10 juni - om en ledig friyay.
14 juni - om första femman under halvtimmen (å en diskussion om en klänning)!

Mjaauu! En mer än sju år lång era är nu över. Aldrig mer förskola för hedberts! Millan å jag left with a bang när vi som sista barn hem inte valde grinden, utan k l ä t t r a d e över staketet ut 😀 jupp det är så galet och tokigt och nåt en inte fååår göra men äh vaddå :)? Sista gången ut, aldrig mera förskolan, å då får en busa till det! Och nu kan vi heller aldrig säga att vi öppnat grinden för sista gången 😉

 

 

Nu har Millan SOMMARLOV del 1! EmmaLi har en dag kvar i skolan, skolavslutning på onsdag och sen är även hon ledig till första veckan i juli. Därefter blir det fritids i två veckor innan sommarlov del 2 infinner sig. Lite pusslande med f-ledighet, barnvakter och semester gör att töserna bara behöver nio dagars fritids i sommar! Rekord för oss, och härligt för dom små! ❤️


Eftersom jag är en jubelåsna såg jag till att få med mig en kassaskåpsnyckel hem från jobbet. Helt perfekt verkligen eftersom jag nu inte ska vara där förrän om drygt två veckor :p En skön kvällspromenad till o från tjifen efter Sveriges klena 1-1 mot Irland i EM-premiären blev det. Nästan vindstilla och klar himmel. Ett lågtryck är på väg in sägs det, men skitidet!

 


Lilla sexåringen visade tendens till feber ikväll så Viaplay på plattan och Dumle Snacks (tänker att får mamma å pappa dricka öl får liten också lyxa lite) passade fina fisken. En lugn och stilla kväll för M medan vi tittade fotboll och Emmi lekte med Ayanna hos hennes mormor.

Och nu: l e d i g a !


PS. Italien gjorde just 2-0 i 93:e minuten mot ett ungt Belgien. Spännande i grupp E nu!

10 juni - om en ledig friyay.
14 juni - om första femman under halvtimmen (å en diskussion om en klänning)!
2 comments Lägg till din
  1. Hupp! Jag fick lite hjärtsnörp ett ögonblick när jag läse att EmmaLi lekte med Ayanna hos hennes mormor?! 😳 Hur gick det till? Inget som helst minne av det… tills jag förstod att det var Ayannas mormor 😅, phu!
    Grattis till sommarlov nr 1 😘

    1. Haha! Har du blivit så anglifierad? ”Hos SIN mormor” hade det la hetat isf 😀

      Tack för grattisar! Ska hälsa dom små imorrn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.