25 juni – om en midsommardagsmil!

24 juni - om en midsommaraftons förmiddag!
26 juni - om ingen panik allt på en gång!

Asså! Ullisar hade en väldigt trevlig – och rätt sen – kväll igår så inte har det varit många knop idag. Förutom då att jag, ehum, i min nya snajsiga löpartröja tydligen fick energi och Nike-power: blev en mil på kvällskvisten! Min tredje nånsin! Blir änna osvenskt mallig då och kunde inte bestämma vilken bild jag skulle välja 😀

Tiden? Strax över timmen. Målet är fortfarande sträckan, inte tempot. Fick kriga sista två kilometrarna för knät började göra ont i höjd med kusthotellet. Det är då ett tjurigt pannben är fint att kunna lita på! Om än jag kanske jag borde lyssnat på min kropp för den blir nog öm några dagar framöver…

Imorrn far vi mot Nordjylland Milla å jag. Ska bli skojigt och lite spännande att göra en kortresa med bara sexåringen! Får la se om jag lyckas släpa henne ur poolerna 😉

24 juni - om en midsommaraftons förmiddag!
26 juni - om ingen panik allt på en gång!
3 comments Lägg till din
 1. alltså WOW! Så långt du har kommit från lunka 500 meter och ha hont överallt!! Och den där tröjan var ju galet snygg (y) Hejja dig! och ha det fab därborta i grannlandet, simma lungt!

  1. Tack va snäll du är!! Jo, det var rätt oväntat när jag tog mina första tveksamma lunk i Påskbergsskogen för lite drygt två år sen 😉

   Löpning är en materialsport vettu 😀 funkar bättre med glada funktionsplagg! Är väl samma med styrketräning och gympass?

   1. *skrattar* tja, det finns särskilda skor för tyngdlyftning men äh – jag kör barfota om mina är för höga 😉 men SNYGG måste man vara, always 😀

    I thaiboxningen däremot, där måste man absolut vara grym och ha drakar på sina handskar för att man ska bli cool 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *