27 juni – om att låta gps:en välja :D

26 juni - om ingen panik allt på en gång!
28 juni - om øl i magen och som doft samt en hiskelig mängd klor.

Snabb fortsättning från igår: Kan väl konstatera att det var tur att incheckning på hotellet igår ändå inte var förrän kl två för den väg vi tog hit var såattsäga tydligen ”kortast” men långt ifrån snabbast… när jag för ovanlighetens skull av någon anledning litar mer på Garmin än på mitt eget lokalsinne… då blir det tokigt! Och onödigt långsamt :p

Incheckade på rummet iaf bestämde vi att en runda ner i bassängerna skulle vi apsilut hinna med. Badlandet är inte så stort men välplanerat och inbjudande. Från vårt rum är det bara några steg till hissen direkt ner i källaren och duscharna. I stora poolen finns schemalagd vågmaskin som i den djupa delen var rätt guppig. Jag kan lätt förstå att det är ett ögonblicks verk att olyckan är framme så det vill till att hålla BRA KOLL på sina små. En 3,5 meter djup bassäng med fönster ut mot stora poolen var lite läskig tyckte vi, men vi dök ner till botten båda två!! Helt galet vad en liten sexåring är kapabel till! Och en 41-åring tydligen? Bubbelpoolerna är mina favoriter och Milla är rättvis och står ut i värmen eftersom jag står ut i hennes pooler. Utedelen är ganska skojig med snurreffekt. Där finns också en bubbelpool som t o m Milla gillar eftersom det är svinkallt ute.

 


ute- och bubbelpool

 

Tveklöst bäst är annars såklart tunnelruschkanan som är både läskig och skojig! Sexåringen är modigare än jag, tur jag har med henne 🙂

Till kvällen erbjöd hotellet buffé, så vi gjorde oss klara och satt först till bords. Nån riktig lunch hade vi ju inte fått till iom fadäsen med omvägen från färjan… Som alltid på såna här ställen är det en brokig samling gäster, och vi kan väl konstatera att det slängdes en hel del mat och sen skriver jag inte mer om det.

Vädret verkar alltså inte så lockande för Skagenbesök, men jag ropar inte hej förrän det är kört! Idag är det alltså bad för fulla muggar, sen tar vi det som det kommer!

26 juni - om ingen panik allt på en gång!
28 juni - om øl i magen och som doft samt en hiskelig mängd klor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *