10 juli – om att vara schack matt på tre drag :D

6 juli - om rookieplanerat mjuka fötter 🙂
11 juli - om löparpremiär för EmmaLi, med inslag av naturupplevelse!

Lätt knäckande att vara fisk i det här partiet 🙂

 

 

Annars är det idag grå sommar en ledig mellandag. Åttaåringen är på lekdejt hos en kompis, sexåringen plaskar nu i badkaret och utanför fönstret är det både blåsigt och kallt. Den här jäkla sommaren lämnar en del att önska vädermässigt, annars vill jag inte klaga. Är inne i en väldigt intensiv arbetsperiod (ledig idag söndag och nästa söndag bara) men under några veckor går det fint att hålla det här tempot.

Igår kväll tittade Mattias å jag på en uråldrig film vi båda missat: Public Enemy. Bra men våldsam och sådär tröttsamt glorifierande av brottslingar. Å jo, jag har överseende när skurken spelas av Johnny Depp, men… njä, annars föredrar jag mer verklighet i kulturen numera. Typ som Bloodline jag fastnat för på Netflix. Är just nu inne i sluttampen av andra (och avslutande?) säsongen. Någon som sett serien?

6 juli - om rookieplanerat mjuka fötter 🙂
11 juli - om löparpremiär för EmmaLi, med inslag av naturupplevelse!
2 comments Lägg till din
    1. Som du säkert förstår hade jag svårt att släppa den – trots att det var många redigt sega avsnitt. För mycket känna-igen-sig-känsla för att jag skulle kunna låta bli att titta färdigt. Och nu är jag färdig. Två säsonger klara. Undrar om det kommer fler?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *