11 juli – om löparpremiär för EmmaLi, med inslag av naturupplevelse!

10 juli - om att vara schack matt på tre drag 😀
13 juli - om läge för sjukskrivning ;D

Igår kväll bestämde vi: vi skulle springas ihop på Påskberget! Åttaåringen peppad och fetpå när vi kom hem från fritids och jobb, maken och lillasyster likaså (som körde ett eget löp ihop, den lilla på cykel då istället). 

Det gick kanonbra också! Premiärlöparen kämpade sig runt hela slingan och jag är imponerad. Mötte ett gäng på gruppträning och dom hejade på och då fick hon energi (tack snälla!)! På slutet var hon heeeelt färdig och jag tror hon sover gosigt inatt 🙂

Slingan är ca 2,5 km lång och ganska kuperad. Sammanlagt fick vi ihop 3,1k i 6:59-tempo. En oväntad men helt nödvändig paus blev det när vi i ett parti förbi ett gammalt kalhygge till vår förtjusning fick sällskap av ett rådjur intill spåret. För EmmaLi, som aldrig sett ett rådjur på riktigt i naturen förr, blev upplevelsen såklart speciell och jag är väldigt glad att ha fått dela den med henne!

Det regnar stundtals rejält ute idag. Tydligen färre skurar här vid kusten än på jobbet dock? Vi hade tur och hann perfekt mellan två skyfall iaf, för även om det är fräscht med pigg och fuktig luft så är hårda spöregn inge vidare att vara ute i ändå. 

10 juli - om att vara schack matt på tre drag 😀
13 juli - om läge för sjukskrivning ;D
2 comments Lägg till din
  1. Oj; både till löpningen av åtta å halv åringen och Bambimötet, hon lär inte glömma sitt första löpträningspass i första taget, eller att hon sprang med mamma! 😘

    1. Visst är hon grym! Och ja så himla häftigt att fick en sån perfekt första runda <3 blir la svårt att slå den kanske? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *