31 juli – om min älskade förtiettåring!

29 juli - om resning i julisol!
1.8 - om att springa slut på sig i Köpenhamn :p

Idag är min bästa väns födelsedag! Min käraste, min make, min luft och mitt livs mening ❤️ du är anledningen till att jag inte faller isär! Limmet som håller oss samman är starkt, men flexibelt. Vi är meningen! TACK för att du älskar mig tillbaka, och för att du håller mig på marken. Töserna och jag avgudar dig! Du är juvelen i vår familj och jag vann absolut högsta vinsten den dag vi föll för varann! För sjutton år sedan smög jag med frukost i födelsedagspresent till dig. Vilken gåva det är att ha dig i mitt liv!! 41 lyckliga HURRA-rop för min Mallias 🎉🍾!

29 juli - om resning i julisol!
1.8 - om att springa slut på sig i Köpenhamn :p
2 comments Lägg till din
  1. Jag fyrtienfaldigt GRATTIS till Mallias, och visst är han en juvel men infattningen (du och les girls) är inte illa den heller❣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *