16.8 – om 10000 timmar.

15.8 - om att snart springa sitt första lopp!?
18.8 - om ett trafikspråk jag tidigare aldrig mött på och absolut inte kan förstå.

Ha! Skulle bara teknikfilma för att sen tillsammans kunna titta på och korrigera balansen i skottögonblicket!

Att ha ett eget ”fotbollsmål” på tomten är fint för den lilla nyblivna fotbollsspelaren i BoIS f07-08. Iofs finns det en riktig grusplan bara femtio meter bort, men egen härd är ändå bäst liksom 🙂 Och så himla skoj att jag lyckades fånga just detta skottet med mobilfilmen – av alla typ trettiofem hon pricksköt var det här det första (av sammanlagt två) som gick rakt genom däcket!

 

Imorgon börjar skolan för dom små! Tredje klass för storasyster, och förskoleklass för den lilla. Båda är ganska coola med det, tredjekluddaren nog mest spänd ändå, och visst känns det som att sexkommafemåringen är rejält redo för skolan. Hon har hängt på fritids i flera år och ”känner” sina fröknar sen tidigare. Ljuda/läsa och skriva är hon en fena på redan: plöjer själv i bokhyllan (helt galet!) och lite grunder i matematik har hon fått gratis iom att ha suttit med när syrran gjort sina läxor (tio-kompisarna är t ex inte helt okända, även om dom inte sitter som berget än). Inte för att just dom här grejerna spelar nån roll såklart för skolan är så mycket mer än lära sig läsa, skriva och räkna men som icke pedagogiskt utbildad förälder är ju just de där bitarna lättast att fokusera på liksom… plus att jag/vi är rätt mallig(a) när sexåringen spenderar sommarkvällarna i sin säng, högläsandes ur t ex Ulf Stark o Anna Höglunds alldeles underbara Jaguaren, eller nyligen fådda Sälsommar här nedanför:

 


Avslutar med att hojta HURRA för svenska fotbollstjejerna som tog sig till final i OS! Så jäkla coolt att slå Brasilien, på Maracanã!! Först 0-0 i fulltid, sen övertid utan mål och slutligen straffar där Sverige kyligt vinner med 4 mål mot 3 och wiiiii så galet vi jublade framför tvn!! Mer info om matchen här.

15.8 - om att snart springa sitt första lopp!?
18.8 - om ett trafikspråk jag tidigare aldrig mött på och absolut inte kan förstå.
4 comments Lägg till din
  1. Ojojoj! Månne vi får se denna prickskjutare i ett OS om 12–16 år? Inget är omöjligt med den ungen! ❤️⭐️😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *