20.8 – om mitt midnattslopp!

18.8 - om ett trafikspråk jag tidigare aldrig mött på och absolut inte kan förstå.
21.8 - om lyckorus och två oväntade skador!

Tack för alla gulliga hejarop och lycka till!! Blir superglad för allt pepp. Och jag behöver’t :pjag var rejält suddig efter att ha släpat mig en halvmil på ren vilja i tisdags! 😀


Så in i hoppsan hybris här asså: Mattias klappar mig skrattande på axeln, kallar mig elitlöpar’n men oroar sig rart över vädret. Prognosen säger regn hela dan men uppehåll framåt senkvällen typ ungefär när Petra å jag startar, kl 22:10. Nå. För att fullständigt outa mina framgångar och genomklappningar – näpp, har verkligen inga förhoppningar om fantomtider, det är fjärde gången jag springer milen ever i mitt liv! – så delar jag nu med mig av min kommande livsuppdatering från loppet via Mika Tracking! Ingen aning om hur det funkar, men antar det dyker upp en prick som är jag som visar min tid? Är du nyfiken på hur jag sköter mig ikväll så vet du nu var jag finns!

18.8 - om ett trafikspråk jag tidigare aldrig mött på och absolut inte kan förstå.
21.8 - om lyckorus och två oväntade skador!
2 comments Lägg till din
  1. Eh jaha? Naturligtvis tryckte jag genast på länken för att kunna följa, om än inte på plats…. men det står om Ullrika Hedberg nr 11823 (bra nr förresten, jämnt delbart 😉) status: startade inte!!!!! Har du tagit fel på dag (eller natt snarare)? 😳

    1. Not to worry! Det står la så för att loppet inte har börjat än 🙂

      22:10 ger vi oss iväg! Hoppas vara i mål typ kvart över elva men det beror på massa faktorer. Bara jag går i mål är jag glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *