25.8 – om väg, som i omväg.

24.8 - om brittsommar, eller indiansommar eller vad det heter.
27.8 - om ledig lördag med sol, fotbollssammandrag och lunch på stan!

Äventyrlig inledning på dan när jag på väg till jobbet imorse via trafikradion får höra att det är totalstopp på länsväg 153 vid sjön Svarten – dvs ungefär en mil från Ullared. När meddelandet sänds passerar jag just Rolfstorp (vilket ligger halvvägs mellan Vbg och Ullared) och jag blir rätt nervös. Som ensam nyckelansvarig står både kollegor och leveransbil och väntar på mig om jag inte hinner fram i tid. Beslut måste tas kvickt och jag bestämmer mig för att försöka köra bakvägen, grusvägarna slingrar sig genom skogarna och jag har väl typ ett hum om hur jag ska köra… Siri hjälper mig inte särskilt bra eftersom hon bara vill skicka ut mig på stora vägen – den som är avstängd – så det blir till att chansa och gå på känsla och minne från den enda gång jag kört den här vägen: när jag kom från andra hållet!


inte direkt min vanliga bilväg till eller från jobbet!


Om jag hann fram i tid? Njä. Men nästan! Det gick stundtals undan på gruset men bromssträckan är liksom lite längre och sikten lite sämre och vägen lite smalare så jag fick dämpa på hetsen och lätta på foten för jag förstod att möten stod på schemat, fler än jag ville väl undvika 153:an, och en gång när jag provbromsade så wiii nädetvaintesåbra :/


Nå, nu lämnar vi rallyresan och avslutar med att förundras över att det är högsommar! Helt galet varmt dagtid och inatt ska det vara 18 grader?! Vaffö hade vi inte det här i somras?

24.8 - om brittsommar, eller indiansommar eller vad det heter.
27.8 - om ledig lördag med sol, fotbollssammandrag och lunch på stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *