11.9 – om elfte september och ytliga ting. 

9.9 - om sovmorgon med myspälsar!
12.9 - om jubileumsförberedelser!

Femton år sen idag. Islamistisk terror gjorde intåg i västvärlden på ett högst påtagligt och skrämmande vis. September 2001 var jag 26 och läste på Humanisten i Göteborg. Hur har världen ändrats sedan dess? Hade saker varit annorlunda om USA inte haft en militant president? Jag kan inte låta bli att undra. Kanske hade det varit värre? Kanske bättre. Vi får aldrig veta.

 

För att återgå till det mitt liv handlar om numera: katter, löpning, familj och jobb (utan inbördes ordning)! Katterna är små och mjuka (och spralliga!), löpningen går fint (inga skador = wii), familjen är awesome och jobbet… tja… det är mö asså. Då är det härligt att ge sig ut en kort runda i springskorna och när en kommit hem och kollar höjdskillnaderna på det där pannbenspasset igår så förstår jag varför stan vi bor i heter som den gör. Vi bor ju på ett enda stort berg liksom!

 


Laddar inför en ny vecka. Har på känn att september kommer rinna iväg i mega-speed!? Vi är ju typ redan en tredjedel på väg och jag har mentalt knappt lämnat augusti bakom mig än… jeez snart är det la jul?

9.9 - om sovmorgon med myspälsar!
12.9 - om jubileumsförberedelser!
2 comments Lägg till din
  1. Jag tror att man inte har lämnat augusti mentalt eftersom sommaren kom tillbaka!

    Bara att njuta på! Snart nog är det höst och vinter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *