23sep – om att leta hotell, ha problem med att betala och märka att mobilskal inte passar.

22.9 - om dagen efter en succé!
25 sep - om lönehelgen till ända. 

Spikat vinterresa nu! Tjip och tjo vi ska åka båt! Men var ska vi bo och göra i en vecka innan vi mönstrar på? Förslag på boende har vi fått (och vi har nästan bestämt var vi ska slagga) men fler tips på göromål kring Miami South Beach mottages med förtjusning!

Det där med att ha Mastercard hos en bank som inte är en vanlig bank visar sig ha baksidor när kontot bara kan fyllas på via pg-inbetalning. När fyndade flygbiljetter måste betalas för att inte frysa inne, telefonkön hos ”banken” är 32 minuter lång, hushållets ADSL-uppkoppling till och från bestämmer sig för att strejka (I G E N) och tretton andra problem med betalningen hopar sig har jag lätt att hålla mig för skratt. Till slut ringde jag resebyrån och lyckades med kompetent hjälp finurla om beloppet och vips räckte pengarna utan överföring. *puh*

Familjen har upptäckt att gamla, mycket omtyckte, skal till befintliga mobiler inte funkar till nya iPhone 7 (och 7 Plus). Yttermåtten är desamma, och alla knappar sitter på rätta ställena, men kameran – och huvudsakliga anledningen till att byta upp sig – har ju större och flyttad lins så tjohej där gick både superfina New York-köpta Kate Spade och snygg-originalen i graven. Eller, i mitt fall får de följa med gamla mobilen när den får ny ägare framåt oktober! Detsamma gäller oväntat kompisfådda eBay:ade coolfodralet. Fast där räcker kanske inte kvaliten riktigt för en flytt :p

22.9 - om dagen efter en succé!
25 sep - om lönehelgen till ända. 
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *