27 sep – om friidrottsdag, playdate, utvecklingssamtal och en femma med maken.

26 sep - om små gosiga pälsar.
28 sep - om nu är ni la nöjda alla höstälskare...

Årskurserna 3-6 hade friluftsdag på Påskbergsvallen idag. Tur med vädret hade de för även om det såg grått och t o m lite blött ut i morse och förmiddags så sprack det upp och blev en vacker höstdag. Sex klasser deltog och vår lilla tredjeklassare kom hemcyklande sprudlande lycklig, de hade kommit trea!

Efter dusch och fix ringde eLi en klasskompis hon planerat hitta på nåt med. De möttes typ halvvägs och var sen hemma hos oss (bl a medan övriga familjen var på utvecklingssamtal för lillasyster). Vad dom pysslade med vet jag inte såklart, åtta-nioåringar har rätt att få vara ifred 🙂 Sen följde hon kompisen hem, och lite läskigt var det ju att skicka iväg henne ensam på ”nya” trottoarer och vägar men hon är klok och sansad så jag tyckte samtidigt det var lite spännande att få ge henne möjlighet att vidga sina vyer ♡

Utvecklingssamtalet då? Jo det gick riktigt bra och tre stolta hedbertar lämnade fröken och skolan. Det verkar fungera bra i gruppen och sexåringen tycker det är roligt att lära sig nya saker. Bra betyg för alla inblandande!

På kvällen följde Mattias med ut på vad som var ett planerat intervallpass, men som Runkeeper slarvade bort längs vägen och därför blev ett vanligt slöpass. 5,24 km i en sväng upp mot Träslöv (notera, UPP mot…) och hemåt på strax under halvtimmen är inga supertider, men vi var trötta som hade vi sprungit dubbelt så långt. I mitt fall kan det ha berott på att jag igår kväll satt med gamla vännen på StorMotellet och tjötade över en skål bönor och flarra Pinot Gris. Otroligt mysigt var det! Men… lite segt idag uppenbarligen ;p

26 sep - om små gosiga pälsar.
28 sep - om nu är ni la nöjda alla höstälskare...
2 comments Lägg till din
  1. En skål bönor och en panna gott vin på stormotellet? Pinot Gris vet jag vad det är (gottgott 😋) men en skål bönor? och stormotellet? Nya grejer för mej!

    1. Tror det var bönor. Jag är inte så duktig på såna där nyttiga saker. Chips kan jag. Och ostbågar 🙂 men huset på Stormgatan känner du nog allt till :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *